Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Kadirovs iesēdinātu protestētājus

Čečenijas autoritārais prezidents Ramzans Kadirovs uzskata, ka cilvēki, kuri līdz šim izgājuši ielās, lai pieprasītu godīgas vēlēšanas Krievijā, ir tautas ienaidnieki, kuriem īstā vieta būtu cietuma kamera.

«Kas viņi ir? Par vairāk nekā simts miljoniem iedzīvotāju lemj 30 tūkstoši cilvēku. Kas aiz tā stāv, no kurienes viņi uzradušies? Tie ir Krievijas ienaidnieki, es tā uzskatu,» R. Kadirovs šonedēļ sacījis žurnālistiem Krievijas pilsētā Kislovodskā, kur noticis valsts dienvidu reģionu forums. «Vajag teikt patiesību. Ja es varētu, tad iesēdinātu tos, kuri rīko šos mītiņus.»

Viņaprāt, viens no opozīcijas protestu līderiem, populārais blogeris un korupcijas atmaskotājs Aleksandrs Navaļnijs ir «īsts muldoņa, kurš nesaprot, par ko runā», R. Kadirovu citē NEWSru. «Gudrs, sagatavojies, spēcīgs kāda dienesta darbinieks - viņš darbojas pret tautu,» ir pārliecināts prezidents.

Viņš arī kritizēja opozīcijas politiķus. «Viņi nodarbojas ar muldēšanu, tādēļ ir Krievijas Federācijas ienaidnieki. Es viņiem palūgtu, lai sēž tālāk, spēlē datorspēles, apspriež baumas un dzīvo savu dzīvi,» - tā R. Kadirovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits