Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Lerijs Kings noliedz ziņas par pievienošanos Kremļa finansētam televīzijas kanālam

ASV telekanāla CNN bijušais raidījumu vadītājs Lerijs Kings noliedzis presē izskanējušo informāciju, ka viņš pievienojies Kremļa finansētajam televīzijas kanālam Russia Today (RT).

L. Kings savā Facebook lapā raksta, ka informācija par viņa sadarbību ar Russia Today tikusi sagrozīta , lai arī patiesībai atbilst fakts, ka, sākot ar 3. jūniju telekanālā tiks pārraidīts šovs Larry King Now, kas kopš pagājušā gada jūlija bija skatāms interneta vietnē Hulu.  Žurnālists apstiprinājis, ka RT tiešām tiks demonstrēta viņa veidotā programma, taču visas tiesības uz šo programmu pieder pašam L. Kingam un viņa dibinātajam Ora TV.

Kā norāda L. Kings, RT iegādājusies vienīgi programmas translācijas tiesības un nekādi nevar ietekmēt programmas saturu, turklāt tiesības uz jaunās programmas translāciju nopirkuši arī citi telekanāli dažādās valstīs. Pašas programmas tiks ierakstītas Vašingtonā un Losandželosā.

Eksperti norāda, ka ir maz ticams - 79 gadus vecais televīzijas raidījumu veterāns varētu ietekmēt Krievijas iekšpolitiku, jo dāsni finansētajam RT nav lielas ietekmes pašu mājās, un telekanāls galvenokārt nodarbojas ar Krievijas redzējuma izplatīšanu ārvalstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits