Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Lībijas nemiernieki ziņo par Kadafi dēla Hamisa nāvi

Lībijas līdera Muamara Kadafi dēls Hamiss, par kura nāvi priekšlaicīgi ticis ziņots vairākkārtīgi Lībijas konflikta laikā, nogalināts uz dienvidiem no Tripoles un pirmdien apbedīts, pavēstīja nemiernieku amatpersonas.

"Viens no nemiernieku līderiem man apstiprināja, ka Hamiss nogalināts kaut kur netālu no Tarhunas, aptuveni 80 kilometrus uz dienvidiem no Tripoles," sacīja nemiernieku valdības tieslietu un cilvēktiesību ministrs Mohammeds al Allagijs. "Viņš varētu būt nogalināts kaujā. Nemiernieku līderis sacīja, ka viņš apbedīts."

To apliecināja arī valdības preses pārstāvis. "Hamiss tika nogalināts, tā man sacīja revolūcijas līderis reģionā. (..) Es neesmu redzējis līķa fotogrāfijas, taču tā man teica līderis un es viņam ticu," viņš piebilda.

Nemiernieku armijas preses pārstāvis Ahmeds Omars Bani sestdien pavēstīja, ka Hamiss varētu būt viens no vairākiem cilvēkiem, kas tika nogalināti, kad nemiernieki Tarhunā pārtvēra militāro konvoju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zelenskis: Krievija nav gatava taisnīgam mieram

Krievija un tās vadība šodien nav gatava taisnīgam mieram, un to apstiprina diktatora Vladimira Putina šīs nedēļas paziņojums, kurā viņš pieprasa Ukrainas teritorijas, svētdien sacīja Ukrainas prezi...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits