Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Maltā gruvešos apraktais viesstrādnieks no Latvijas atrasts miris

Trešdienas rītā Maltā atrasts miris Latvijas valstspiederīgais, kurš tika aprakts, sabrūkot rekonstruējamas viesnīcas pazemes garāžai, vēsta portāls Times of Malta. Bojāgājušo viesstrādnieku trešdienas rītā pēc teju 20 stundu ilgiem pūliņiem atraduši glābēji ar suņu palīdzību.

27 gadus vecais viesstrādnieks no Latvijas ticis atrasts zem vairākām tonnām gruvešu. Betona, tērauda un koka konstrukcija, kuras celtniecības darbi bija teju jau pabeigti, sabruka otrdien ap plkst.10.40. Latvijas valstspiederīgais bijis viens no diviem strādniekiem, kurš negadījuma brīdī strādājis pie sastatņu novākšanas.

Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretārs Jānis Sīlis aģentūrai LETA sacīja, ka patlaban notiek bojā gājušā identifikācijas process. Kad tas noslēgsies un ja apstiprināsies, ka mirušais ir Latvijas valstspiederīgais, ĀM Konsulārais departaments, vēstniecība Itālijā un goda konsuls Maltā iesaistīsies tālākā jautājuma risināšanā.

Viesnīca Seabank Hotel, kurā traģiskais nelaimes gadījums notika, patlaban ir slēgta, un tajā notiek vērienīgi rekonstrukcijas darbi. Bija iecerēts padarīt šo viesnīcu par vienu no lielākajām Maltā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits