Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Netanjahu grib "pievilkt skrūves" cilvēktiesību organizācijām

Izraēlas premjers Benjamins Netanjahu izteicies, ka nepieciešami stingrāki likumi, kas regulētu cilvēktiesību aizstāvju organizāciju darbību, konkrētāk, to iespējas saņemt finansējumu no ārvalstīm, vēsta The Independent.

Netanjahu uzskata, ka pašreizējais likumiskais ietvars, kas regulē nevalstisko organizāciju finansēšanas kārtību un šī procesa caurspīdīgumu, nav pietiekami labs.

Pašreiz spēkā esošais likums paredz, ka savi finansējuma avoti jāatklāj tām organizācijām, kurām lielāko daļu budžeta sastāda līdzekļi no ārvalstīm. Izraēlā ir 27 šādas nevalstiskās organizācijas, un 25 no tām nodarbojas tieši ar cilvēktiesību aizstāvības jautājumiem.

Netanjahu uzskata, nepieciešams virzīties uz pilnīgu aizliegumu Izraēlā bāzētām organizācijām saņemt finansējumu no ārvalstu avotiem, ziņo vietne Haaretz.

 

Top komentāri

reptilis
r
Visi uztraucās par Krievijas ietekmi uz vēlēšanām...citu valstu ietekmi uz citu valstu vēlēšanām...spiegošanu...,bet kāpēc neuztraucās par citu valstu korporāciju un vienkārši miljardieru ,kā Soross ietekmi uz vēlēšanām...spiegošanu...ietekmes aģentu darbību...
attīstība pa spirāli
a
Cilvēktiesību organizācijas jau sen ir kļuvušas par izsmieklu. Un tas apdraud tieši cilvēktiesības. Jo šīs organizācijas izraisa riebumu sabiedrības vairākumā. Ja pie varas nāks potenciāls diktators, tad sabiedrība neaizstāvēs ne cilvēktiesību organizācijas, ne pašas cilvēktiesības.
pret
p
cilvektiesibu organizacijas ir sile , jo saaugusas kaa senes pec lietus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits