Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Oklahomas tornado pārcietušu zēnu nogalina ģimenes draugu suns

Piecgadīgs zēns, kurš 20. maijā izdzīvoja tornado laikā Mūras pilsētā ASV Oklahomas štatā, gājis bojā savas ģimenes draugu suņa uzbrukuma rezultātā, vēsta izdevums Huffington Post. Bulmastifu sugas suns uzbruka bērnam brīdī, kad tas, skaļi raudot, vilka kājās apavus.

Brīdī kad no tornado cietušo ģimeni uzņēmušās mājas saimniece mierināja raudošo zēnu, viņam pēkšņi uzbruka no blakus istabas izskrējušais suns. Sieviete nesekmīgi centās atraut suni no bērna, vienlaikus saucot palīgā vīru. Līdz brīdim, kamēr atsteidzās mājas saimnieks, suns jau bija atlaidis bērnu un aizbēdzis. Vīrietis nekavējoties aizveda zēnu uz tuvāko slimnīcu, tomēr ārsti nespēja glābt viņa dzīvību. Aizbēgušo dzīvnieku nedaudz vēlāk atrada un nošāva īpašnieka paziņa.

Bojā gājušais zēns kopā ar savu divus gadus veco māsu uz laiku, kamēr viņu vecāki atjaunoja 20. maija viesuļvētrā izpostīto māju, bija izmitināti pie ģimenes ilggadējiem draugiem.

Jāpiebilst, ka atbilstoši apgabala, kurā dzīvo suņa īpašnieki, likumdošanai, lielākais iespējamais sods par notikušo ir naudas sods 500 ASV dolāru apmērā. Šāds sods paredzēts suņu īpašniekiem, kuru mīluļi uzbrukuši cilvēkiem vai citiem dzīvniekiem. Vienlaikus drīzumā plānots sasaukt īpašu apgabala padomes sēdi, lai apspriestu pasākumus atsevišķu suņu šķirņu turēšanas ierobežošanai.

Huffington Post arī norāda, ka kinologi uzskata bulmastifus par ļoti paklausīgiem, taču tajā pašā laikā bezbailīgiem un pašpārliecinātiem dzīvniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits