Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Putina vizīti Izraēlā komentē ar lamu vārdiem

Krievijas prezidenta Vladimira Putina Izraēlas vizītes laikā kāds žurnālists tiešajā ēterā televīzijā viņu esot nolamājis, ziņo ārzemju mediji. Kā zināms, V.Putina vizītes laikā Izraēlā esot saasinājušās abu valstu viedokļu atšķirības par attiecībām ar Irānu. Pazīstamais televīzijas diktors Emanuels Rozens programmas laikā televīzijā _Channel 2 _esot paziņojis, ka "Vladimirs Putins, kuru ar karalisku žestu uzņem Izraēlā, ir daudz bīstamāks par tūkstošiem Erdoganu"(_Domāts Turcijas premjerministrs Redžeps Tajips Erdogans – red.

_). Taču, pēc žurnālista domām, Turcijas premjers, atšķirībā no V.Putina, sakot, ko domājot, informēja portāls sobesednik.ru. V.Putins savukārt Izraēlas virzienā izdarot reveransus, nosodot holokaustu, taču patiesībā atbalstot Sīriju un Irānu, pavēstījis žurnālists. Kā ziņo mediji, iemesls šādam žurnālista paziņojumam esot bijis V.Putina apgalvojums, kuru viņš izteicis tikšanās laikā ar Izraēlas prezidentu Šimonu Peresu – proti, ka Krievija ebreju valdībai "nepalīdzēs un netraucēs" tās attiecībās ar Irānu. Kā vēsta portāls, televīzijas pārraides beigās E.Rozens, runājot pa pusei ivritā, pa daļai krieviski, esot nolamājies: “Paldies! Daudz labāk i*(..) tavu māti, nekā paldies!”  Diena.lv rīcībā nav ziņu, par to, kā televīzijas vadība reaģējusi uz šādiem E.Rozena izteikumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņe...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits