Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Remontdarbu dēļ Tallinas centrā šovasar gaidāmi būtiski satiksmes traucējumi

Plašu remontdarbu dēļ Igaunijas galvaspilsētā Tallinā šovasar gaidāmi būtiski satiksmes traucējumi, vēsta Igaunijas sabiedriskā raidorganizācija ERR.

Pirmdien vienā no Tallinas satiksmes galvenajām artērijām Narvas ielā sākta pazemes augstsprieguma līnijas likšana, daļēji slēdzot satiksmi automašīnām starp Laikmā un Pronksi ielām virzienā uz Narvu.

Nākamajā nedēļā tiks ieviesti satiksmes ierobežojumi arī virzienā uz Tallinas centru, ļaujot pārvietoties tikai sabiedriskajam transportam.

"Satiksme noteikti kļūs sarežģītāka. Mēs aicinām tos, kas pārvietojas ar automašīnu, pēc iespējas vairāk izmantot sabiedrisko transportu. Noteikti jārēķinās ar 20-40 minūšu kavēšanos, neatkarīgi no pārvietošanās laika," skaidroja Tallinas pašvaldības Transporta departamenta pārstāvis Talvo Rītelmā.

Jūlijā remontdarbu dēļ Narvas iela tiks slēgta līdz pat Kadriorga parkam. Sagaidāms, ka remontdarbi ilgs vairākus mēnešus.

Jūnija beigās autoceļu remontdarbu dēļ daļēji tiks slēgta Tammsāres ielā Tallinas dienvidrietumos, kur automašīnu satiksmei tiks atstāta viena satiksmes josla katrā virzienā.

Tāpat no 1.jūlija uz mēnesi tiks slēgtas visas Tallinas tramvaja līnijas, ko plānots daļēji aizstāt ar autobusu satiksmi, skaidroja Tallinas pašvaldības Transporta departaments.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits