Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ryanair lidmašīna uz Rīgu atgriezusies Stanstedā, jo atlīmējusies iluminatoru nostiprinošā līmlente

Īrijas zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" lidmašīna, kas bija ceļā no Londonas Stanstedas lidostas uz Rīgu, pirmdienas rītā atgriezās atpakaļ lidostā, jo atlīmējusies pilota kabīnes iluminatora stikla stiprinājumiem pirms izlidošanas piestiprinātā līmlente, vēsta britu mediji, atsaucoties uz lidmašīnas pasažieru stāstīto.

Lidmašīna ar 200 pasažieriem apmēram 20 minūtes pēc pacelšanās atgriezās lidostā, jo atlīmējās lente, kas nostiprina pilotu kabīnes iluminatora stiklu, uz kāda pasažiera stāstīto atsaucas britu laikraksta "Telegraph" interneta vietne.

Lenti, kas atlīmējās, neilgi pirms pacelšanās ap kabīnes iluminatoru pielīmēja tehniskās apkopes darbinieki, apgalvo pasažieris. To apliecina arī uz skrejceļa uzņemta fotogrāfija.

Savukārt Īrijas aviācijas pārvalde (IAA) paskaidro, ka tas bijis vien piesardzības pasākums, lai nostiprinātu jauno lidmašīnas iluminatoru stiprinājumu.

33 gadus vecais Entonijs Nīls no Kentas teica, ka pasažieri bija pārbijušies, jo pilots viņiem teicis, ka ir radusies problēma ar pilota kabīnes iluminatora stiklu un tādēļ lidmašīna atgriezīsies lidostā.

"Es redzēju, kā stiklu aplīmē ar ko līdzīgu izolācijas lentei vai līmlentei," britu laikrakstam "Sun" stāstīja Nīls.

"Ryanair" paziņoja, ka pasažieri vai apkalpe neesot bijuši apdraudēti incidentā, kura laikā ievērotas visas šādās situācijās nepieciešamās procedūras.

"Mēs nekomentējam ikdienišķus tehniskus sarežģījumus," paziņoja "Ryanair" pārstāvis un uzsvēra, ka "visi "Ryanair" lidojumi notiek saskaņā ar pieņemtajiem drošības standartiem". IAA norāda, ka ir pabeigusi savu incidenta izmeklēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits