Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Sorosa bijusī draudzene sūdz viņu tiesā par solījumu nepildīšanu

Miljardiera Džordža Sorosa bijusī draudzene, agrākā Brazīlijas ziepju operu zvaigzne Adriana Ferreira ir iesūdzējusi viņu tiesā par to, ka Dž. Soross neesot pildījis solījumus nopirkt viņai dārgu dzīvokli Ņujorkā.

28 gadus vecā A. Ferreira Ņujorkas štata Augstākajai tiesai Manhatanā iesniegtā prasībā paziņoja, ka viņa draudzējusies ar 81 gadu veco Dž. Sorosu piecus gadus un viņš šajā laikā divreiz apsolījis viņai nopirkt dzīvokli, bet nav pildījis šos solījumus.

Ferreiras prasībā teikts, ka Dž. Soross 2010.gada 1.janvārī apsolījis viņai nopirkt dzīvokli apmēram divu miljonu ASV dolāru (viena miljona latu) vērtībā divus kvartālus no viņa mājokļa.

Divus mēnešus pēc šī solījuma viņu attiecības izjuka un drīz atkal atjaunojās, bet Dž. Soross 2010. gada augustā pateica A. Ferreirai, ka ir uzdāvinājis šo dzīvokli kādai jaunai draudzenei. Starp viņiem izcēlās strīds, kura laikā Dž. Soross iesita A. Ferreirai pa seju, mēģināja viņu žņaugt un sadauzīja lampu, uz kuras lauskām A. Ferreira sagrieza kāju un tai bija jāuzliek šuves, teikts prasībā.

Dž. Sorosa un A. Ferreiras romāns tomēr atjaunojās un miljardieris viņu kopīgi pavadītās brīvdienās Karību jūras salā Sentbartolomē apsolīja nopirkt viņai citu dzīvokli, tomēr lauza arī šo solījumu, teikts A. Ferreiras prasībā.

A. Ferreira pieprasa kompensāciju par krāpšanu, emocionālu ciešanu sagādāšanu, miesas bojājumu nodarīšanu un citiem nodarījumiem.

Dž. Sorosa advokāts Viljams Zeibels nosauca ierosināto lietu par frivolu un nepamatotu un paziņoja, ka centīsies panākt tās izbeigšanu. Advokāts sacīja, ka A. Ferreiras prasība ir pilna ar nepatiesām apsūdzībām un ir acīmredzams mēģinājums izspiest naudu no viņa turīgā klienta.  

V. Zeibels arī sacīja, ka policija izmeklējusi 2010. gada augusta incidentu un konstatējusi, ka nekāds fizisks uzbrukums nav noticis.

A. Ferreira, kas pašlaik studē Kolumbijas Universitātē Ņujorkā, un viņas advokāts nav snieguši komentārus.

Žurnāls Forbes martā novērtēja Dž. Sorosa bagātību ar 14,5 miljardiem ASV dolāru (apmēram septiņiem miljardiem latu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits