Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Speciālā informatīvā seminārā diskutēs par audžuģimenēm Īrijā

Latvijas vēstniecībā Īrijā 29.janvārī norisināsies informatīvs seminārs par audžuģimenēm Īrijā, kuru rīko Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas (LELB) Latviešu draudze Īrijā sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Īrijā un Īrijas Audžuģimeņu asociāciju, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

Seminārā piedalīsies Īrijas Audžuģimeņu asociācijas pārstāvji, latviešu un īru audžuvecāki, kuri dalīsies savā pieredzē un atbildēs uz jautājumiem. Tāpat pasākumā tiek aicinātas piedalīties gan tautiešu ģimenes, gan latviešu sabiedrisko organizāciju un grupu pārstāvji, kuri būtu ieinteresēti savā reģionā dalīties ar iegūto informāciju un sniegt atbalstu potenciālajām audžuģimenēm.

Ievērojot to, ka Īrijā ārpusģimenes aprūpē varētu būt vairāk nekā 100 Latvijas valstspiederīgo bērnu, vēstniecība īpašu uzmanību pievērš latviešu audžuģimeņu veidošanas iespējām. Šis jautājums jau no 2013.gada ir vēstniecības redzeslokā.

Vēstniecība arī aicina vērsties vēstniecībā Latvijas valstspiederīgo ģimenes, kas nokļuvušas sarežģītās situācijās saistībā ar bērnu aprūpi un nezina, kur saņemt palīdzību. Tāpat tautieši tiek lūgti nebūt vienaldzīgiem un informēt par situācijām, kad valstspiederīgajiem Īrijā ir nepieciešama palīdzība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ISW: Krievija pulcē grupējumu Harkivas virzienam

Krievija turpina veidot savu ziemeļu grupējumu, kas varētu atkal uzbrukt Ukrainas ziemeļaustrumiem, tostarp Harkivai, tomēr Krievijai pagaidām nav spēku pilsētas sagrābšanai, uzskata ASV Kara studi...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits