Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Tramps un Kims pieņem viens otra uzaicinājumu vizītē

ASV prezidents Donalds Tramps un Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns savā samitā Singapūrā ir uzaicinājuši viens otru vizītē uz savu valsti un pieņēmuši šos uzaicinājumus, trešdien ziņoja Ziemeļkorejas oficiālā ziņu aģentūra KCNA.

"Kims Čen Uns uzaicināja Trampu apmeklēt Phenjanu piemērotā laikā, un Tramps uzaicināja Kimu Čen Unu apmeklēt ASV," ziņoja KCNA.

"Abi augstākie līderi ar prieku pieņēma viens otra uzaicinājumu pārliecībā, ka tas kalpos par vēl vienu svarīgu notikumu uzlabotām attiecībām starp Korejas Tautas Demokrātisko Republiku (KTDR) un ASV."

Tramps pēc otrdien notikušā vēsturiskā samita pateica reportieriem, ka viņš labprāt apmeklētu Phenjanu "piemērotā laikā" un ka Kims "noteikti" tiks uzaicināts apmeklēt Balto namu.

KCNA ziņoja, ka Trampam un Kimam Singapūrā bijusi "vaļsirdīga viedokļu apmaiņa" ar mērķi "izbeigt gadu desmitiem ilgušās naidīgās attiecības starp KTDR un ASV".

Top komentāri

skaties kā gribi
s
Ir tādi cilvēki kā Obama - zīmē visskaistāko pasauli, pauž visskaistākās vērtības, saka "fui" visiem diktatoriem, zīmē vissarkanākās līnijas, bet galu galā piekāpjas gandrīz visos jautājumos, izdzēš savas sarkanās līnijas, paraksta līgumus, kuru vērtība ir mazāka par tualetes papīru, restartē attiecības ar diktatoriem bez jebkādas cerības uzlabot situāciju. Un ir tādi cilvēki kā Tramps - viņi var blefot cik uziet, viņi var slavēt diktatorus, bet attiecībās ar diktatoriem viņi piedāvā ideālo alternatīvu - tu vari izvēlēties rīkoties šādi, tu vari izvēlēties rīkoties otrādi, bet rezultāts abos gadījumos būs tāds, kādu es gribu, tu vari vien izvēlēties savu likteni blakus šim rezultātam.
jūtama ķezbera smaka
j
jā nu protams protams izgāšanās, nepiepildījās kreiso klusās cerības un pareģojumi, ka Trampa tikšanās nenovedīs pie nekādiem rezultātiem, tad nu aiz škrobes tāpat vajag kautko riebīgu pateikt par Trampu vai ne? jums leftistiem nekas nav labi, lai ko Tramps darītu, tas būs nepareizi. var viskautko vāvuļot, bet Tramps ir paveicis to, no nespēja ne Obama ne Klintone. un tas ir fakts.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits