Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Putina baikeri sola turpināt "uzvaras braucienu" par spīti šķēršļiem Polijā

Prokremliskās baikeru bandas Nakts vilki dalībnieki iecerēto tā dēvētās uzvaras gadadienas braucienu turpina, neraugoties uz Polijas varasiestāžu aizliegumu iebraukt valstī, tomēr maršruts pagaidām tiek turēts noslēpumā, otrdien preses konferencē Brestā, Baltkrievijā, paziņoja bandas vadonis Aleksandrs Zaldostanovs, kas pazīstams ar palamu Ķirurgs.

"Mēs esam sliktie, mūs nevar laist Eiropas Savienībā. Bet mēs neesam nedz divi, nedz 20," viņš norādīja."Detaļas pagaidām neatklāšu, bet mēs braucienu turpināsim," uzsvēra Zaldostanovs.Nakts vilku vadonis ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina tiešs sabiedrotais. Nakts vilki patrulējuši Krievijas okupētajā Krimā un tur vērsušies pret Ukrainas aktīvistiem, ar to izpelnoties Putina apbalvojumus. Klubs arī atbalstījis aicinājumus anektēt Krimu.Nakts vilki ir arī viens no grupējumiem, kas uzstājas kā Kremļa inspirētās trieciennieku kustības Antimaidans dibinātājorganizācija.Atbilstoši sākotnējam plānam motociklisti cerēja apmeklēt Minsku, Brestu, Vroclavu, Brno, Bratislavu, Vīni, Minheni un Prāgu, bet noslēgt braucienu 9.maijā Berlīnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ES pakļauj sankcijām Irānas aizsardzības ministru

Eiropas Savienība (ES) piektdien pakļāvusi sankcijām Irānas aizsardzības ministru Mohamadu Rezu Aštiani un Revolucionāro gvardi par Krievijas apgādāšanu ar raķetēm un lidrobotiem, kas tiek izmantot...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits