Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Apstiprina Krievijas delegācijas pilnvaras EPPA

Eiropas Padomes Parlamentārā asambleja (EPPA) trešdien apstiprinājusi Krievijas delegācijas pilnvaras.

Par Krievijas delegācijas pilnvaru apstiprināšanu balsoja 116 asamblejas locekļi, bet pret – 62.

Kā ziņots, EPPA otrdien vienojās atjaunot Krievijas balsstiesības, kuras tika apturētas, reaģējot uz Ukrainai piederošās Krimas pussalas aneksiju 2014.gadā.

Neskatoties uz Ukrainas spēcīgo pretestību, 118 EPPA locekļi nobalsoja par balsstiesību atjaunošanu Krievijas delegācijai, pret balsoja 62, bet desmit no balsošanas atturējās.

Pēc trešdienas balsojuma Ukrainas un Gruzijas deputāti protestējot pameta sēžu zāli un paziņoja, ka aptur savu darbību EPPA sesijā.

Kopīgā paziņojumā Ukrainas, Gruzijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Slovākijas delegācijas brīdinājušas, ka "šis solis dod ļoti nepareizu signālu valstij, kas ķērusies pie bruņotas agresijas, civilpersonu indēšanas, neievēro savu pilsoņu cilvēktiesības (..) un cenšas destabilizēt demokrātiju visā Eiropā".

Tikmēr Maskavā valda triumfējošs noskaņojums, un Krievijas parlamenta augšpalātas ārlietu komitejas priekšsēdis Konstantīns Kosačovs Facebook nosūtījis "sveicienus Eiropas rusofobiem".

Top komentāri

piezīme
p
Piezīme tiem, kuri saka, ka Lepena ir Putina draudzene. Lūk, Krievijas balsstiesības tika atjaunotas nevis ar Lepenas, bet gan ar Makrona palīdzību.
Ivans
I
A. Solžeņicins: ‘’Nav šajā Pasaulē niecīgāka, nelietīgāka un nekaunīgāka radījuma par krievu. Piedzimis nacistiskā valstī, piebarots ar nacisma propagandu, - tas salašņa nekad nekļūs par Cilvēku. Viņa valstij nav draugu - ir vai nu pielīdēji, vai ienaidnieki. Viņa valsts ir spējīga tikai draudēt, pazemot un nogalināt. Lai šo statusu Krievijai saglabātu, ierindas krievs ir gatavs upurēt savu dzīvi, upurēt savu vecāku un bērnu dzīves, upurēt savas tautas nākotni. Patiesi: krievi - zvēri. Nikni, asinskāri, bet... mirstīgi’’.
Tā ir liela kłūda!
T
Krievija ir nesodīta kriminālvalsts kura vajā netikvien pašus savus cilvēkus bet arī kaitnieciski iejaucas citu valstu darīšanās. Ar kukułošanu un blēdībām Krievija ieurbjas tur kur tai nepienākas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits