Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Igaunijas policija Valgā aizturējusi cigarešu un alkohola kontrabandistus

Igaunijas policija pagājušajā nedēļā Valgā aizturējusi desmit cilvēkus, kas tiek turēti aizdomās par cigarešu un alkohola kontrabandu no Latvijas uz Igauniju, vēsta laikraksts Postimees. Četriem aizturētajiem - vienam Valkas iedzīvotajam un trim Valgas iedzīvotājiem - kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Kā skaidroja Dienvidigaunijas apgabala prokuratūras prokurors Aro Sīnmā, izmeklētāji uzskata, ka cigarešu un alkohola kontrabandā iesaistīti vismaz 12 cilvēki, kas ar kontrabandu nodarbojušies aptuveni pusotru gadu.

Aizturētās personas no Latvijas ievedušas un Igaunijā tirgojušas cigaretes un alkoholu. Policija aizdomās turētos arestējusi brīdī, kad viņi Igaunijā bija ieveduši 850 000 cigarešu paciņās ar Baltkrievijas akcīzes marķējumu.

Cigaretes vestas divās automašīnās - vieglajā un kravas automašīnā, ko pavadīja drošības automašīna. Valgā aizturēta drošības automašīna un vieglā automašīna, bet divi vīrieši ar kravas automašīnu mēģināja aizbēgt, lai atbrīvotos no cigarešu kravas, taču policijas patruļa un kriminālpolicija viņus aizturēja Valgas apriņķī.

Pēc tam Igaunijas policija veikusi kratīšanu vairākās kontrabandistu noliktavās un pie potenciālajiem tirgotājiem, atrodot vēl kontrabandas alkoholu un tabakas izstrādājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits