Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Itālija draud bloķēt ES samita komunikē migrācijas jautājumā

Itālijas premjerministrs Džuzepe Konte ceturtdien piedraudējis uzlikt veto Eiropas Savienības (ES) komunikē migrācijas jautājumā, ja pārējo dalībvalstu līderi nesniegs Romai lielāku palīdzību, lai tiktu galā ar nelegālo imigrāciju.

"Tā ir iespēja, kuru, ceru, nenāksies apsvērt, taču, ja mēs līdz tam nonāksim, cik tas atkarīgs no manis, mums nebūs kopīga noslēguma dokumenta," žurnālistiem Briselē norādīja Konte.

Viņā atzina, ka, personīgi tiekoties ar citiem ES līderiem, esot saņēmis atbalsta apliecinājumus, taču piebilda, ka vēloties, lai tie pārtaptu rīcībā.

"Itālijai nav vajadzīgi vārdi, bet konkrēti fakti," uzsvēra Konte.

Itālijas jaunā valdība, kuru veido populistiskā Pieczvaigžņu kustība (M5S) un labējā Līga, vaino citas ES dalībvalstis gribas trūkumā uzņemties kopīgu atbildību par patvēruma meklētājiem, kas nelegāli ierodas bloka dienvidu valstīs.

Top komentāri

ļuļa
ļ
patiesība ir tāda, ka merkele joprojām negrib aiztaisīt robežas un uzskata, ka robežu atvēršana 2015. gadā bija pareiza rīcība. un tagad visus sūdus alias imigrantus nākas strēbt itālijai. pareizi dara itāļi, ka liek merkeles un makarona nākotnes vīzijām mīksto.
Merkeles problēma, kas ir mafijas b
M
Tehniski tā ir Vācijas, Zviedrijas, un Šveices problēma, ko šīs valstis cenšas uzspiest visai Eiropai. Ši imigrācija ir nelegāls multimiljardu eiro bizness, kurā zem cilvēku glābšanas un cilvēku tiesību NVO ir mafiosas un korputētas struktūras, par to rakstija gan Spiegel, gan Vice News http://www.spiegel.de/international/europe/human-traffickers-making-millions-off-poor-refugees-heading-to-eu-a-1004918.html https://www.youtube.com/watch?v=Jd4fgjvaUhY&frags=pl%2Cwn
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits