Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Madsens runā ar policistu īsi pēc tam, kad glābēji viņu nogādāja krastā

Izgudrotājam Madsenam oficiāli izvirza apsūdzību žurnālistes noslepkavošanā

Izgudrotājam no Dānijas Peteram Madsenam oficiāli izvirzīta apsūdzība zviedru žurnālistes Kimas Volas noslepkavošanā. Prokuratūra otrdien paziņojusi, ka uzskata - Madsens uz paša izgudrotās zemūdenes klāja Volu nogalinājis, turklāt slepkavība bijusi ar iepriekšēju nodomu.

Prokuratūras izvirzītajā apsūdzībā arī pausts, ka Madsens apgānījis noslepkavotās sievietes mirstīgās atliekas - atdalījis ekstremitātes un veicis seksuāla rakstura darbības.

Madsena tiesas prāva gaidāma 8. martā, un, ja viņa vaina tiks pierādīta tiesā, izgudrotājam draud cietumsods no pieciem gadiem līdz mūža ieslodzījumam. 

Portāls Diena.lv jau ziņoja, ka Volas mirstīgās atliekas pērn augustā tika atrastas izskalotas kādas salas pludmalē netālu no Kopenhāgenas pēc tam, kad žurnāliste bija devusies jūrā kopā ar Madsenu viņa uzbūvētajā zemūdenē. Vola bija iecerējusi par izgudrotāju un viņa zemūdeni veidot publikāciju.

Iepriekš apsūdzētais noliedza savu vainu slepkavībā un apgalvoja, ka Vola gājusi bojā nelaimes gadījumā uz zemūdenes klāja. Pats Madsens policijas rokās nonāca pēc tam, kad viņu krastā nogādāja glābēji (Madsens apzināti nogremdēja savu zemūdeni). Pēc tam viņš vairākas reizes mainījis savu liecību, sākotnēji noliedzot, ka sadalījis mirušās sievietes līķi, bet pēcāk to atzīstot. 

Tomēr viņš aizvien turpināja apgalvot, ka Vola gājusi bojā nelaimes gadījumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits