Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kučinskis Briselē tiksies ar Junkeru un piedalīsies Eiropadomes darbā

Rīt un parīt, 22.martā un 23.martā, Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) uzturēsies Briselē, kur piedalīsies Eiropadomes darbā, kā arī tiksies ar Eiropas Komisijas prezidentu Žanu Klodu Junkeru.

Kā aģentūru LETA informēja Kučinska preses sekretārs Andrejs Vaivars, ar Junkeru tiksies Baltijas valstu un Polijas valstu un valdību vadītāji, un šīs tikšanās laikā tiks pārrunāti reģionālie enerģētikas projekti.

Iecerēts, ka Eiropas Savienības (ES) valstu un valdību vadītāji Eiropadomes sanāksmē spriedīs par aktualitātēm, kas saistītas ar nodarbinātības, izaugsmes un konkurētspējas jautājumiem, tostarp ārējo tirdzniecību, kā arī ES vienotā tirgus un sociālajiem jautājumiem.

Eiropadomes ārlietu sadaļā paredzētas diskusijas par šā gada maijā gaidāmo ES-Rietumbalkānu samitu un attiecībām ar Turciju. Tāpat Eiropadome pievērsīsies nesenajiem notikumiem Solsberijā, Lielbritānijā.

Savukārt 23.martā notiks Eiropadomes 27 ES dalībvalstu formāta sanāksme par "Brexit" jautājumiem. Sanāksmē plānots apstiprināt ES-Lielbritānijas vienošanos par pārejas periodu un vienoties par vadlīnijām sarunām ar Lielbritāniju par ES-Lielbritānijas nākotnes attiecībām.

Piektdien arī notiks Eirosamits, kurā paredzētas diskusijas par Ekonomiskās un Monetārās savienības reformām.

Top komentāri

Tobiks
T
Vai Kucinsksi sim mudakam Junkeram atgadinas par to , ka Latvijas valsti 2004. gada ES ieveda nespejigie, alkatigie, egoistiskie, debilie kretini Kanadas keve Vikene un vinas klepja kranci M.Riekstins, A.Kesteris, A.Ronis, A.Piebalgs, E.Kuzma, I. Sulca. M. Krams (ZM loceklis)....un citi AM salasnas uz negodigiem noteikumiem, vai kartejo reizi kluses ka meli dirsi ieravis? Latvia zemnieki sanem subsidias 5,6, 7, rezes mazelas ka tas sanem Danija, Zviedrija, Bélgica, Vacija, Francija....Griekija, Polija...., bet degviela, energija maksa gandris tada pasa cenu limeni ka sajas valstis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits