Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Lielbritānijas ministrs: Krievijas liegšanās Skripaļa lietā kļūst arvien absurdāka

Krievijas liegšanās par savu lomu uzbrukumā Lielbritānijā bijušam Krievijas dubultaģentam Sergejam Skripaļam kļūst arvien absurdāka, pirmdien sacīja Lielbritānijas ārlietu ministrs Boriss Džonsons.

"Krievijas liegšanās kļūst arvien absurdāka," ierodoties Eiropas Savienības (ES) ārlietu ministru sanāksmē Briselē, sacīja Džonsons. "Tā ir klasiskā Krievijas stratēģija - censties paslēpt patiesības adatu melu un tīšas faktu izkropļošanas siena kaudzē."

"Man tiešām ir jāatzīst, šodien runājot ar Eiropas draugiem un partneriem, ka 12 gadus pēc Aleksandra Ļitviņenko slepkavības Londonā viņi vairs nevienu nespēj apmuļķot," sacīja Džonsons.

"Pie šī galda Briselē nav tikpat kā nevienas valsts, ko pēdējos gados savā ziņā nebūtu skārusi Krievijas ļaunā un graujošā uzvedība."

ES augstā ārlietu pārstāve Federika Mogerīni apliecināja, ka bloks ir "pilnā mērā solidārs" ar Lielbritāniju šī incidenta lietā, kuru viņa dēvēja par "pilnīgi nepieņemamu".

Maskavas un Londonas attiecības nopietni saasinājušās saistībā ar Lielbritānijas pilsētā Solsberi 4. martā notikušo Skripaļa un viņa meitas Jūlijas saindēšanu ar nervus paralizējošu vielu.

Lielbritānija apsūdz Kremli, ka tas Lielbritānijas teritorijā īstenojis slepkavības mēģinājumu, izmantojot aizliegtus ķīmiskos ieročus.

Lielbritānija šomēnes izraidīja 23 Krievijas diplomātus. Krievija spērusi atbildes soļus, arī izraidot 23 britu diplomātus un apturot Britu padomes darbību Krievijā.

 

 

Top komentāri

Tā nu ir
T
Pierādījumu patiešām nav!
Saule
S
ASV negrib pielaut ka Krievija nodrosina Eiropu ar gazi. Japardod tacu saveja.
Hihi
H
Kad šādus te antiņus ieceļ valdībā,neko labu gaidīt nevar.Nu kā tāds pajolis vispār var tikt ministra amatā?Atgādina mūsu nothing special vai satiksmes ministru.Pa blatu tikuši,bet vieta tiem garīgi atpalikušu idiotu panasionātā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits