Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Makrons rosina izveidot ES fondu kopienām, kas uzņem bēgļus

Francijas prezidents Emanuels Makrons otrdien ierosināja izveidot Eiropas fondu kopienām, kas uzņem bēgļus, šādi prezidentam dodot savu ieguldījumu centienos atrisināt vienu no politiski sarežģītākajiem Eiropas Savienības (ES) jautājumiem.

"Es ierosinu radīt Eiropas programmu, kas tiešā veidā finansiāli atbalstītu vietējās kopienas, kas uzņem un integrē bēgļus," runā Eiropas Parlamentā (EP) izklāstot savu bloka vīziju, sacīja Makrons.

Savā pirmajā uzrunā EP Makrons arī aicināja uz "jaunu Eiropas suverenitāti", ņemot vērā arvien pieaugošo autoritārismu dažās ES valstīs.

Izklāstot savu vīziju reformētajai ES pēc Lielbritānijas izstāšanās, Makrons brīdināja, ka ir "sava veida Eiropas pilsoņkarš", piebilstot, ka ir zināms "neliberālā valdzinājums, un tas pieaug visu laiku".

Top komentāri

https://infoagentura.wordpress.com/
h
Pašreiz mūsu acu priekšā notiekošais labi izplānotais un vadāmais “migrācijas haoss” Eiropā nav nejauši uzplūdi, bet gan ir svarīga taktiska operācija ceļā uz fundamentālu Eiropas pārbūvi, ir daļa no nacionālo valstu demontāžas plāna, kā arī veids kā nostiprināt Eiropas Savienību, kuras vadība pārstāv nevis pilsoņu intereses, bet gan lielā Eiropas transnacionālā biznesa intereses, kurš ir daļa no globālām pārnacionālām struktūrām.
Def
D
eiropai nav jāuzņem blandoņas un labumu meklētājus!!!! Lai tas makarons iet di..st !
Hmm
H
Citāts: ""tiešā veidā finansiāli atbalstītu vietējās kopienas, kas uzņem un integrē bēgļus," sacīja Makrons." Radīt un finansēt imigrantu kolonijas un finansēt kolaboracionistus - tas ož pēc nozieguma pret cilvēci. Makrons grib atkārtot Čaušesku, Huseina un Kadafi likteni.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits