Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Romas mēre pieprasa apturēt nelegālo imigrantu izvietošanu pilsētā

Romas mēre Virdžīnija Radži otrdien pieprasījusi apturēt nelegālo imigrantu izvietošanu Itālijas galvaspilsētā, brīdinot, ka jaunu uzņemšanas centru veidošana var novest pie sociālās spriedzes eksplozijas.

Metot līdz šim visnopietnāko izaicinājumu Itālijas kreisi centriskās valdības imigrācijas politikai, Radži, kas pārstāv populistisko Pieczvaigžņu kustību (M5S), uzsvēra, ka pienācis "laiks ieklausīties Romas pilsoņos".

"Mēs nevaram atļauties papildus sociālās spriedzes radīšanu," savā Facebook lapā norādījusi Radži.

Iekšlietu ministrija pieprasa, lai visas municipalitātes paplašinātu esošos nelegālo imigrantu uzņemšanas centrus, lai varētu pārdalīt pa visas valsts teritoriju tos nelikumīgos ieceļotājus, kas ierodas dienvidu piekrastē.

Kopš tā dēvētā Balkānu maršruta slēgšanas Itālija kļuvusi par galvenajiem nelegālo imigrantu vārtiem ceļā uz Eiropu.

Pērn, šķērsojot Vidusjūru, Itālijas piekrastē izcēlās 181 436 nelegālie imigranti, un tiek prognozēts, ka šogad viņu skaits sasniegs 250 000.

Līdz šim jau šogad Itālijā reģistrēta 61 903 nelegālo imigrantu ierašanās.

Top komentāri

nu nu
n
nekas nav jāpārdala un nekas nav jāizvieto! visi nelegāļi no melnās āfrikas nosūtāmi uz to izcelsmes valstīm, jo melnajā āfrikā kara nav! starp citu, vācu presē jauku joku izlasīju - vairāki marokāņi, kas uzdevušies par afgāņiem, lai dabūtu bēgļa statusu, deportēti "atpakaļ" uz afganistānu. gribētu redzēt šo nelegāļu sejas, izkāpjot no lidmašīnas kabulā!
reptilis
r
Vārdu sakot - Itālija ir kļuvusi par neizdevušos valsti ,kura nevar nosargāt savas robežas :(((...Itāliju un Grieķiju jau sen būtu jāizslēdz no Šengenas līguma!
MM
M
Normāla vēlme. Fizikas likumi nav atcelti- ja kaut kur ir pārbāzts, tad klāt vairs nepiebāzīsi. Pieņemu, ka melno mentalitāte liek viņiem plātīties mājās palikušās cilts priekšā ar pabalstiem. Rezultātā viss ciems pamet lopus un teš "peļņā" (un sextūrismā) uz Eiropu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits