Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Skripaļa meitas veselības stāvoklis strauji uzlabojas

Uzbrukumā ar nervus paralizējošu vielu Lielbritānijā cietušās bijušā Krievijas dubultaģenta Sergeja Skripaļa meitas Jūlijas veselības stāvoklis strauji uzlabojas, ceturtdien pavēstīja slimnīca, kurā pēc saindēšanas Solsberi 4.martā tika nogādāta Jūlija un viņas tēvs.

Jūlijas Skripaļas veselības stāvoklis "strauji uzlabojas un viņa vairs nav kritiskā stāvoklī", pavēstīja Solsberi slimnīca. "Viņa ir labi reaģējusi uz ārstēšanu, taču turpina 24 stundas dienā saņemt ekspertu klīnisko aprūpi."

Sergeja Skripaļa stāvoklis joprojām ir kritisks, bet stabils.

Sergejs un Jūlija Skripaļi 4.martā Solsberi tika atrasti bez samaņas uz soliņa parkā. Lielbritānijas varasiestādes uzskata, ka Skripaļiem uzbrukts ar Krievijā izstrādāto nervus paralizējošo vielu Novičok.

Lielbritānijas ārlietu ministrs Boriss Džonsons parlamentā skaidroja, ka Krievija uzbrukumu sarīkojusi, lai iebiedētu potenciālos pārbēdzējus, kā arī mobilizētu elektorātu pirms prezidenta vēlēšanām.

Top komentāri

Trollis JT
T
Paldies partijai (PSKP) un valdībai (CCCP)... paldies, ka iemācījāt alerģiju pret propagandu kā principu! Lieti noder! Šķiet, noderēs arvien biežāk... .
ha
h
Indes izgudrotājs tak apgalvoja, ka tas NAV IESPĒJAMS! Tad jau tikai teijāteri spēlēja, ko?
Libertarietis
L
tad jau taisnība vien būs angļu dakteriem kas atrada fentanila pēdas un izmuldējās presei pirms utaino britu cenzūra lika muti turēt --- tas korelē ar Skripaļa cietuma biedru liecībam ka šis esot uz dullumzālem kārs -- un talāk atlal ir zināms ka areosola veida karfentanilu lietoja )--- ķīlnieku krīzes laikā 2002. gada 23. oktobrī aptuveni 50 bruņoti teroristi Maskavas Dubrovkas teātrī mūzikla ”Nord – Ost” laikā ) Un pat ļoti ticami ir ka meita no Krievijas atveda koncentrātu tēvam -narkušam --un pati arī narkuša --- vnk pārdozējuši ''ziloņu gāžamo"" -- ceturtkārt -- 2 gr karfentanila patiesi var nolikt komā 500 ""nerūdīto"" ---((novičoks )) --- vnk angļu spiegs kuru parvervēja visudrīzāk pieķerot par narkpotikām ,,atrodoties utainajā Anglijā iemanījās banāli pārdozēt --visdrīzāk kautko karfentanila veida -- visubeidzot --- Fentanilus,karfentanilu un krietni garu sarakstu ''stipru medikamentu"" Beļgijas firma izstradāja
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits