Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ungārijā aizturētais par 70 slepkavībām meklētais pakistānietis gaida izdošanu

Ungārijā aizturētais Pakistānas pilsonis, kuru Interpols meklēja par apmēram 70 pasūtījuma slepkavībām, gaida izdošanu dzimtajai valstij, ceturtdien paziņoja tiesa Budapeštā.

35 gadus vecais pakistānietis, kurš identificēts ar iniciāļiem Z.A., otrdien tika aizturēts Ungārijas dienvidos migrantu grupas sastāvā pēc nelegālas iekļūšanas Ungārijā.

Migranti tika nelegāli vesti uz Austriju, līdz policija viņus aizturēja pie Baraņas meģes Bojas pilsētas Horvātijas un Serbijas robežu tuvumā, paziņoja Austrijas Federālais kriminālbirojs.

Austrijas varas iestādes, kas sadarbojās ar Ungāriju viņa notveršanā, informēja, ka šis vīrietis ir pazīstams kā "pakistāniešu miesnieks" un Pakistānā tiek turēts aizdomās par apmēram 70 pasūtījuma slepkavībām.

Tiesa Budapeštā paziņoja, ka izdošana saistīta tikai ar šī vīrieša iespējamu līdzdalību vienā slepkavībā, kas izdarīta 2015.gada jūnijā. Aizdomās turētais apgalvo, ka nav iesaistīts šajā slepkavībā, jo tās laikā bijis Grieķijā.

Tā kā Ungārijā ir atcelts nāvessods, tās varas iestādes ir aicinājušas Pakistānu garantēt, ka aizdomās turētais notiesāšanas gadījumā netiks sodīts ar nāvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits