Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ungāru žurnālistei, kas paklupināja migrantu, piespriež nosacītu cietumsodu

Ungārijas pilsētas Segedas apgabaltiesa piesprieda televīzijas žurnālistei Petrai Lāslo trīs gadu nosacītu cietumsodu par to, ka viņa paklupināja no policijas bēgošu migrantu, kuram rokās bija bērns, informē Doždj.

2015.gada septembrī Lāslo filmēja migrantus pie Ungārijas robežas. Kad bēgļu grupa sāka lauzties cauri policijas postenim, viņa paklupināja vīrieti, kuram rokās bija bērns, kā arī iespēra pusaugu meitenei.

Viņas rīcību nofilmēja citi žurnālisti. Incidents izraisīja milzīgu sabiedrības sašutumu.

Lāslo advokāts pavēstīja, ka žurnāliste mēģināja aizsargāt sevi no skrejošu cilvēku pūļa. Tiesa noraidīja šo argumentu un nolēma, ka operatores uzvedība "ir pretrunā sociālajām normām". Lāslo plāno spriedumu pārsūdzēt.

Top komentāri

maksis
m
Kāpēc "Diena" noklusē informāciju, ka paklupunātais" bēglis izrādījās "Al Qaeda" kaujinieks. Pēc paklupināšanas šis arābs - Osams Abdulls Moshens kļuva tik slavens un velkamistu žēlots, ka tika pie futbola trenera darba Spānijā. Bet plašā publicitāte izrādījās viņam liktenīga, jo, pateicoties fotogrāfijām laikrakstos, viņš tika atpazīts kā "Al Qaeda" Sīrijas nodaļas kaujinieks un līdzdalībnieks sadursmēs Kāmišlī pilsētā 2004.gadā, kur toreiz tika nogalināti 50 kurdi.
Tātad
T
iznāk,ka policijai nedrīkst palīdzēt pārkāpēja notveršanā.
reptilis
r
Skumji ,bet arī Diena ir iesaistījusies nepatiesu ziņu izplatīšanā! Šis ""treneris ar bērnu"" patiesībā izrādījās Islama valsts atbalstītājs,kurš muka no pilsētas,kad to atkaroja kurdi,kuri nopublicēja bildi,kur šis ""treneris"" ir nofotogrāfējies ar Islama valsts karogu!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits