Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Uzbrucējs Londonā sadūris mošejas kalpotāju

Londonas policija aizdomās par slepkavības mēģinājumu ceturtdien aizturējusi kādu vīrieti, kurš atbilstoši liecinieku teiktajam pilsētas centra mošejā sadūris muedzinu - draudzes kalpotāju, kurš vada lūgšanas.

Metropoles policija paziņoja, ka likumsargi reaģējuši uz ziņām par mošejā plkst.15 pēc Griničas laika notikušu saduršanu.

"Tika atrasts vīrietis ar durtām brūcēm," pavēstīja policija, norādot, ka cietušais nav guvis dzīvībai bīstamus ievainojumus.

Aizdomās turētais tika "aizturēts notikuma vietā aizdomās par slepkavības mēģinājumu", norādīja policija.

Tīmeklī publicētajās fotogrāfijās redzams, ka policija Reģenta parka mošejā, kas ir viena no pazīstamākajām Londonas mošejām, aiztur vīrieti. Aizturētais ir baltās rases pārstāvis.

Kā tviterī norādīja Lielbritānijas Musulmaņu padomes pārstāvis sakariem ar presi Mikdads Versi, vīrietis ieskrējis Reģenta parka mošejā lūgšanu laikā un sadūris muedzinu kaklā.

Kā pavēstīja policija, uzbrukums netiek saistīs ar terorismu.

Top komentāri

bild.de
b
2015.gadā Merkele teica: Willkommen! Aicinājumam ir atsaukušies 19-gadīgais afgānis Khudai, 16-gadīgais afgānis Ezatullah un 16-gadīgais afgānis Siya. Apdraudētajiem bērniņiem tika piešķirts bēgļa statuss. 2018.gadā visi trīs (nu jau 22-gadīgais un divi 19-gadīgie) ir seksuāli izmantojuši (pēc pilnas programmas, arī uzfilmējuši nelielu pornovideo un beigās viens pat ar akmeni metis uz atvadām) 11-gadīgu meiteni ar attīstības traucējumiem. Pēc meitenes mātes teiktā: agrāk meitene vienmēr smējās, tagad viņa visu laiku domā par pašnāvību. 2020.gadā notiek tiesa. Pret diviem tiesvedība ir izbeigta, jo viņi, redz, "nezināja meitenes īsto vecumu". Pret trešo tiesa vēl turpinās. - 1 sīks stāsts no miljona, kas notiek katru gadu.
open society
o
Multikulturālisms zeļ un plaukst.
no problem
n
Domāju, visas tās muhamedāņu valsteles, kur paraduši skraidīt iekšā kristiešu baznīcās un durt mācītājus, sapratīs. Nākamā no muhamedāņu zemēm pārņemamā trādīcija būtu Vusteršīras mērces poda uzgāšana par katru publisku alāķi akbarā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits