Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Vācijas tiesa pieprasa atzīt "trešo dzimumu"

Vācijas augstākā tiesa trešdien pieprasīja, lai parlaments tiesiski atzīst "trešo dzimumu", līdz ar to Vācija potenciāli varētu kļūt par pirmo Eiropas valsti, kurā starpdzimuma cilvēkiem ir iespēja sevi neidentificēt nedz kā vīriešus, nedz sievietes.

Likumdevējiem līdz 2018.gada beigām ir jāpieņem jaunus noteikumus, kas dzimšanas reģistros kā alternatīvu piedāvātu trešo dzimumu, paziņoja Federālā Konstitucionālā tiesa.

Top komentāri

ta nu gan
t
"...dzimšanas reģistros kā alternatīvu piedāvātu trešo dzimumu" Man interesē, kurš izlemj, ka dzimšanas reģistros vajadzētu ierakstīt šo nekatro dzimumu? Pats jaundzimušais acīmredzot vēl nē. Ārsts tajos ļoti retajos gadījumos, kad ir iedzimta anatomiska problēma? Tur it kā nebūtu iebildumu. Bet aizdomas, ka pārsvarā šis lēmums ir domāts dīvainiem vecākiem, kas savas slimās galvas problēmas pārcels uz mazo, ne pie kā vēl ne vainīgo bērnu.
Citi laiki
C
Agrāk tādus uz psiheni sūtīja. Tagad uz psiheni jāsūta tie, kuri šādus likumus pieņem.
viesis
v
Ģimene ir sabiedrības pamats. Spēcīgas ģimenes nozīmē spēcīgu kopienu un spēcīgas kopienas nozīmē spēcīgu sabiedrību un valsti. Ne velti boļševiki, lai ieviestu savu ideoloģiju, vērsās pret ģimenes institūtu. Ja boļševiku motivācija ir skaidra- iegūt varu un vājināt sabiedrību, un viņiem aiz muguras slēpās imperiālistiskā Vācija, tad šobrīd šis uzbrukums dzimumu atšķirībām arī ir vēršanās pret ģimeni, tikai jautājums, kāda ir motivācija tiem, kas to dara, un kas stāv aiz viņu mugurām.........
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits