Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Patērētāju aizsardzība Eiropā

Izdevīgi viesabonēšanas nosacījumi, mobilais internets visā Eiropā, 14 dienas, lai apdomātos par internetveikalā iegādātām precēm, labāk aizsargāti personas dati, pasažieru tiesības visos ceļošanas veidos… Eiropas dienā un pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām Eiropas Patērētāju informēšanas centrs Latvijā (ECC Latvia) publicē īsu video par to, kas, pateicoties Eiropas Savienībai, mainījies eiropiešu ikdienā.

ECC Latvia piedāvā noskatīties video, lai uzzinātu, ko Eiropa nozīmē mūsu ikdienā. "Mēs esam pateicīgi strādāt jomā, kas mūs visus ietekmē, kur Eiropas Savienība aizsargā 500 miljonu patērētāju intereses. Tuvojoties Eiropas Parlamenta vēlēšanām, ir svarīgi, lai iedzīvotāji izprot priekšrocības, ko devis Eiropas vienotais tirgus, kas izdarīts, lai uzlabotu ikviena Eiropas iedzīvotāja ikdienas dzīvi," saka ECC Latvia direktore Aija Gulbe.

Vairāk par patērētāju tiesībām Eiropas Savienībā var uzzināt uzzini www.ecclatvia.lv.

Eiropas Patērētāju informēšanas centrs Latvijā (ECC Latvia) ir Eiropas Patērētāju centru tīkla (ECC-Net) dalībnieks. ECC-Net nodrošina patērētājus ar informāciju par viņu tiesībām un pienākumiem pārrobežu pirkumos un palīdz rast risinājumus patērētājiem pārrobežu strīdos ar komersantiem. Tīklu veido Eiropas patērētāju informēšanas centri katrā Eiropas Savienības dalībvalstī kā arī Norvēģijā un Islandē.

Top komentāri

.
.
Izdevīgāki viesabonēšanas noteikumi, kuri palielināja mobilā tarifus, divu kvalitātes līmeņu pārtikas produkti- Rietumeiropai un Austrumeiropai, tas pats par sadzīves ķīmiju un daudz ko citu, putekļusūcēju jaudas ierobežojumi un citi draņķi... Beidziet dzīt demagoģiju, labdari atradušies!
Jānis
J
Manā ģimenē dzīve paliek ar vien sliktāka, mani neviens nekad nav aizsargājis un nauda arī kā vairs nav.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits