Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Vilcienam Grieķijā nobraucot no sliedēm, divi bojāgājušie

Grieķijas ziemeļos pie Salonikiem sestdienas vakarā no sliedēm nobrauca pasažieru vilciens, kura avārijā gājuši bojā divi cilvēki un nopietni ievainoti vēl trīs, svētdien paziņoja valsts dzelzceļa kompānija TrainOSE.

Iepriekš TrainOSE vēstīja par četriem bojāgājušajiem un pieciem nopietni ievainotajiem. Tās jaunākajā paziņojumā nav paskaidrotas šīs datu izmaiņas.

Ekspresvilciens brauca no Atēnām uz Salonikiem, un tajā bija apmēram 70 pasažieru. Vilciena mašīnists ir viens no avārijā ievainotajiem.

Nobraucot no sliedēm, vilciens ietriecās mājā. 24 gadus vecs šīs mājas iemītnieks sacīja, ka viņš kopā ar draugu paspējuši nolēkt no balkona pirms lokomotīves ietriekšanās mājā.

Avārijā, kas notika pie Adendro ciema apmēram 40 kilometrus no Salonikiem, nobrauca no sliedēm visi pieci vilciena vagoni. Tās cēlonis vēl nav zināms.

Notikuma vietā ieradās desmitiem ārkārtas situāciju darbinieki, lai izvilktu no atlūzām izdzīvojušos un meklētu vēl citus iespējamos upurus. Meklēšanas un glābšanas darbi tika pabeigti vakarā.

Avārija notika dzelzceļa posmā, kur iepriekš nebija ziņots par kādām problēmām vai incidentiem, paziņoja TrainOSE augsta amatpersona pēc ierašanās notikuma vietā.

(papildināta ar jaunāko informāciju par bojāgājušo un ievainoto skaitu)

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ISW: Krievija pulcē grupējumu Harkivas virzienam

Krievija turpina veidot savu ziemeļu grupējumu, kas varētu atkal uzbrukt Ukrainas ziemeļaustrumiem, tostarp Harkivai, tomēr Krievijai pagaidām nav spēku pilsētas sagrābšanai, uzskata ASV Kara studi...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits