Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Viltus trauksme Spānijā: Evakuē stacijas granātas formas sprādzes dēļ

Trešdienas rītā "karstākajās" sastrēgumstundās, kad lielākā daļa cilvēku dodas uz darbu, policija evakuējusi Madrides un Barselonas dzelzceļa stacijas - drošības sistēmas fiksēja kādas sievietes koferī granātas formas priekšmetu, vēsta The Guardian. Galu galā izrādījās, ka tā ir stilizēta jostas sprādze.

Sieviete ar koferi ieradās stacijā, lai ar vilcienu dotos no Barselonas uz Madridi. Drošībnieki skenēšanas sistēmu ekrānos pamanīja aizdomīgās formas objektu un cēla trauksmi. 

Uz notikuma vietu tika nosūtīta sapieru vienība, tika pārmeklēti divi vilcieni, evakuētas gan Barselonas, gan Madrides dzelzceļa stacijas, līdz galu galā likumsargi secināja, ka notikušais ir viltus trauksme un objekts nav sprādzienbīstams.

"Policisti veikuši nepieciešamās pārbaudes un secinājuši, ka tā ir viltus trauksme. Operācija ir galā un viss atgriezies normālās sliedēs," pēc notikušā tvītoja Spānijas valsts policija.

Ziņu aģentūras AP žurnālisti novēroja, ka notikušais incidents uz laiku pamatīgi aizkavējis cilvēkus - stacijās veidojušās garas rindas, ļaudīm gaidot, kad tiks atjaunota vilcienu satiksme.

Jāatgādina, ka spāņiem ir iemesls būt piesardzīgiem - Madridē 2004. gadā dzelzceļa stacijās notika koordinēts teroristu uzbrukums - eksplodējot vairākiem spridzekļiem, bojā gāja 193 cilvēki, bet aptuveni divi tūkstoši tika ievainoti. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits