Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Google bloķē Krievijas Valsts domes e-pastu

ASV tehnoloģiju milzis Google ir bloķējis Krievijas Valsts domes e-pastu, trešdien paziņoja bijušais Valsts domes deputāts un propagandists Sergejs Markovs.

"[Google e-pasta serviss] Gmail ir bloķējis mūsu darba pastu duma.gov bez datu atjaunošanas iespējas. Esiet uzmanīgi, saglabājiet personīgo informāciju citos resursos. Kolēģi, kam vajadzīga mana jaunā e-pasta adrese, uzrakstiet personīgi, es ar to padalīšos," rakstīja Markovs savā sociālā tīkla Facebook kontā.

Markova paziņojuma komentētāji, ieskaitot citus Krievijas propagandistus, pauda izbrīnu par to, ka Valsts dome izmantojusi amerikāņu e-pasta servisu. Markovs precizēja, ka šis e-pasts bijis no 2009.gada, kad "viss bija labi". Sociālais tīkls Facebook Krievijā oficiāli ir bloķēts no 4.marta.

Videofailu apmaiņas vietne YouTube pirms pusotras nedēļas bloķēja Krievijas Valsts domes kanālu Duma TV. Krievijas informācijas tehnoloģiju un masu komunikācijas uzraudzības dienests Roskomnadzor nekavējoties reaģēja uz to, pieprasot Google nekavējoties atjaunot piekļuvi šim kanālam un paskaidrot bloķēšanas iemeslu. Valsts domes komisijas ārvalstu iejaukšanos izmeklēšanai vadītājs Vasilijs Piskarjovs paziņoja, ka viņa kolēģi izpētīs atlikušās Google ienākumu gūšanas iespējas un atradīs paņēmienu tās ierobežot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits