Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Vagner vadonis piedraud izraut zobus Makronam

Kremļa iebrukumā Ukrainā iesaistītā privātā militārā grupējuma Vagner vadonis Jevgeņijs Prigožins ir tik ļoti aizvainots par Francijas parlamenta aicinājumu Eiropas Savienībai pasludināt Vagner par teroristisku organizāciju, ka piedraudējis ar plakanknaiblēm izraut zobus Francijas prezidentam Emanuelam Makronam, vēsta Politico.eu.

Otrdien visi sēdē klātesošie Francijas parlamenta deputāti nobalsoja par rezolūciju, kurā aicināts iekļaut Vagner ES teroristisko grupējumu sarakstā, lai varētu vērst sankcijas pret grupējuma finansētājiem un citiem atbalstītājiem. "Viņi nav vienkārši algotņi, viņu vēlme ir slepkavot civiliedzīvotājus politisku mērķu sasniegšanai," pirms balsojuma paziņoja E. Makrona partijas Renaissance deputāts parlamentā Benžamēns Adads.

J. Prigožins Telegram publicētā komentārā paziņoja, ka Vagner esot "izglābis veselu valsti – Centrālāfrikas Republiku un desmitu tūkstošu iedzīvotāju dzīvību no bandītiem, teroristiem un, pats galvenais, frančiem, kas par viņiem ņirgājušies". Viņš apgalvoja, ka franču karavīri bijuši iesaistīti bērnu izvarošanā un cilvēku orgānu tirdzniecībā. Savukārt Vagner glābjot cilvēkus no frančiem un amerikāņiem. "Ja viņi atvērs muti, tad lai viņu izteikumos vairs nebūtu puvuma, varam ar plakstangām izraut sapuvušos zobus – gan Makronam, gan visiem tiem, kuri pauž visādas slimīgas preteklības," paziņoja J. Prigožins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits