Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Apšaude "mežonīgo 90. gadu" stilā: Krievijā restorānā sašauj miesassargu

Krievijā apšaudē starp privātu apsardzes kompāniju un Krievijas Nacionālo gvardi nogalināts miesassargs, vēsta The Moscow Times.

Apšaude notikusi aizvadītajā piektdienā restorānā, kas atradies kādā no Maskavas biznesa rajona debesskrāpjiem. Tur tika svinēta biznesmeņa Dmitrija Pavlova, kuru tur aizdomās par saistību ar noziedzīgo pasauli, jubileja.

Kā iespējamais apšaudes cēlonis tiek minētas domstarpības par "stāvēšanai nepareizi novietotu Mercedes automašīnu", kurš pieder miljardierim Gavrilam Jušajevam. 

Slimnīcā nogādāts viens no sešiem miesassargiem - viņam bijusi šauta brūce augšstilbā, bet miesassargs esot atteicies no tālākas medicīniskās palīdzības saņemšanas un no gūtajām traumām miris, medijam RBC atklājusi Maskavas policija. 

Ar šautām brūcēm slimnīcā nogādāti arī divi Nacionālās gvardes darbinieki.

Top komentāri

Nieva
N
Šī absolūti sīkā un nenozīmīgā ziņa no rossijas ielikta zem tēmas "Aktuāli". Vai Diena ir Kremļa ietekmes lokā? Acīmredzami ir! Man personiski pie kājas, kurš kuru sašauj Ļaunuma Impērijā!
Procent pogrešnosti
P
Vispar jau sads atgadijums butu publicejams Krievijas kriminalhronika nevis looti intelektualaja Diena . Izskatas pec nepiesegta centiena mest enu uz visu Krieviju ka tur luk sauj ik uz sola. Uz 140 miljoniem iedzivotaju tas ir mazak neka procent pogresnosti.
Garaamgaajeejs
G
Mūsu valsts iemīļotajā asv katru dienu tiek nošauti ap 100 cilveeku. Ko ta mēs par to nerakstām. Ak nujā uz amīšiem jau nevar dirst, mums tak viņu karaspēks ir ievests...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits