Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Krievijā "mirušais" ierodas uz paša "apbērēšanu"

Kāds Vladivostokas iedzīvotājs, kuru ārsti kļūdaini atzinuši par mirušu, atmodies morgā un devies mājās, kur ieradies tieši uz paša apbērēšanu, ziņo laikraksts Hasanskije Vesti.Vīrietis, kas dzēris kopā ar draugiem, pēc kārtējās glāzītes pēkšņi zaudējis samaņu, bet viņa paziņas izsaukuši policiju un ātro palīdzību.

Mediķi vīrieti atzinuši par mirušu un "līķi" nosūtījuši uz morgu.Nonācis ledusskapī, vīrietis atguvies un sācis klauvēt pie durvīm. Troksnis un bļāvieni dežurantu izbiedējuši, un viņš izsaucis policiju."Kāds gan bija policistu pārsteigums, kad viņi atvēra durvis un no ledusskapja tiem virsū metās "līķis", kuru vēl nesen paši bija atveduši," raksta avīze.Vīrietis, kuru atlaiduši mājās, atkal devies pie saviem draugiem, kas tieši tobrīd sēdēja pie galda un pieminēja savu "mirušo" biedru."Piedzērušos draugu reakcija uz "līķa" parādīšanos bija prognozējama," norāda Hasanskije Vesti. "Pirmais, kas atvēra viņam durvis, nokrita paģībis."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vizītei Venēcijā no ceturtdienas jāpērk biļete

Ceturtdien, 25. aprīlī, kas Itālijā ir brīvdiena, tūristiem, kuri ieradīsies Venēcijā, nepaliekot viesnīcā, pirmo reizi būs jāiegādājas piecu eiro vērta biļete, lai viesotos šajā pilsētā, ka...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits