Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Krievija rietumu robežas tuvumā izvieto divas motorizētās strēlnieku brigādes

Reaģējot uz NATO pieaugušo aktivitāti Austrumeiropā, Krievija nostiprina karaspēka grupējumu rietumu stratēģiskajā virzienā, ziņu aģentūrai Interfax apliecinājis avots, kas ir pazīstams ar situāciju.

"Paralēli trīs jaunu divīziju formēšanai (divu Rietumu kara apgabalā un vienas Dienvidu) papildus uz Krievijas rietumu robežu no valsts centrālajiem rajoniem tiek pārdislocētas divas motorizētās strēlnieku brigādes," sacīja aģentūras sarunbiedrs.

No Jekaterinburgas uz Brjanskas apgabala Kļinciem tiek pārdislocēta 28.atsevišķā motorizētā strēlnieku brigāde, bet no Samaras uz Belgorodas Valujkiem - 23.atsevišķā motorizētās strēlnieku brigāde.

"Nenoliedzami, šos pasākumus var uzskatīt kā atbildi uz Ziemeļatlantijas alianses pieaugošo aktivitāti Krievijas robežu tuvumā," uzsvēra aģentūras sarunbiedrs.

Jau iepriekš ticis ziņots, ka Krievijas karaspēka grupējums rietumu stratēģiskajā virzienā līdz gada beigām tiks nostiprināts, izveidojot trīs jaunas motorizētās strēlnieku divīzijas, kas bāzēsies Smoļenskas apgabala Jeļnā, Voroņežas un Rostovas apgabalos.

Top komentāri

rekur 2
r
Pārvietot karaspēku var tikai uz turieni, kur ir gatava infrastruktūra no Padomju laikiem- kazarmju telpas, poligoni, ceļi uc. Nevar pārcelt cilvēkus uz telšu pilsētiņu, ka pie Ļvovas, kur tos pirmais lietus noskalo.
nolādētā
n
krievija. kaut pazustu no pasaules kartes.
krievs
k
glābjās kas var ...NATO nāk!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits