Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Krievijas atbilde Lielbritānijai identiska - izraidīti 23 diplomāti

Nedēļas laikā no Krievijas tiks izraidīti 23 Lielbritānijas vēstniecības diplomātiskie darbinieki, sestdien paziņoja Krievijas Ārlietu ministrija. Tas ir Maskavas atbildes solis pret Lielbritāniju saistībā ar tās lēmumu izraidīt 23 krievu diplomātus pēc bijušā Krievijas dubultaģenta Sergeja Skripaļa saindēšanas.

Tāpat Krievija atsauc savu piekrišanu atvērt Lielbritānijas ģenerālkonsulātu Sanktpēterburgā, kā arī tiek apturēta Britu padomes darbība Krievijā.

"Britu puse brīdināta, ka gadījumā, ja tiks veikti tālākas pret Krieviju nedraudzīgas darbības, Krievijas puse atstāj sev tiesības pieņemt citus atbildes pasākumus," paziņoja ministrija.

Lielbritānijas premjerministre Terēza Meja trešdien paziņoja, ka par Skripaļa un viņa meitas saindēšanu atbildīga ir Krievija un ka no Lielbritānijas tiks izraidīti 23 krievu diplomāti.

Pēc Krievijas atbildes soļa Meja norādīja, ka britu diplomātu izraidīšana nemaina lietas faktus par Skripaļa un viņa meitas saindēšanu.

"Krievijas atbilde nemaina lietas faktus - divu cilvēku slepkavības mēģinājumu Lielbritānijas teritorijā, par ko nav alternatīvu secinājumu kā vien tas, ka vainīga ir Krievijas valsts," paziņoja Meja.

(pievienotas pēdējās divas rindkopa)

Top komentāri

Trollis JT
T
"Ir lielā mērā iespējams", ka Terēze Meja izmisumā par breksita situāciju , grib atrast, uz ko novērst tautas uzmanību. Bet, par cik "ir lielā mērā iespējams", ka ir vēl arī citi iemesli, tad "lielā mērā iespējams", ka nekas nav neiespējams.
Sapraatiigiem ljaudiim
S
Ja sheit ir kaads sapraatiigs cilveeks kuru interesee kaut kas ,kas kaut mazliet atgaadina patiesiibu,noskatieties ANO droshiibas padomes seedi Skripalja lietaa.Tas ko es tur redzeeju ir ....patiesiibaa tas ir praatam neaptverami,tas nihilisms,propaganda un sviests kaadu diemzheel,bet gvelzh "rietumu taisniigaas demokraatijas" paarstaavji.No taa kas tur redzams ir saprotams,ka patiesiiba interesee tikai Krieviju shajaa jautaajumaa,visas paareejaas valstis ir saneemushas uz ziimiites uzrakstiitu vainiigaa vaardu un turpina malt tukshu runu nemitiigi atskanojot "vainiigo".Kaa arii atklaajas loti interesanti fakti ,kurus muusu "taisniigaa,godiigaa" prese gaadiigi noklusee par to ,ka Krievija piedaavaaja paliidziibu izmekleeshanaa,bet taa tika atteikta bez pamatojuma u.t.t.Vispaar noskataties ,loti interesanta skataamviela paardomaam.
Katrīna
K
Atbilde nav identiska. Jo identiski nav paši `starptautiskie subjekti`. Valsts ar vēsturi, prestižu un cieņu visā pasaulē. Un valsts bez vēstures (bet ar falsifikāciju jūru, nemitīgiem meliem, slepenajiem failiem un vispārzināmo agresivitāti), bez cieņas kaimiņvalstu vidū (protams, ar nepieciešamajiem diplomātiskajiem reveransiem, zobus sakožot) un plašajā pasaulē pavisam nebūtiskai (ja atskaita krievu tūristus un imigrantus, kuri ir visur un kurus visi arī pazīst kā nekulturālus, neizglītotus un netīkamus ļaudis; jā, protams, ir arī pārdesmit miljardieru, kas prot buldurēt angliski, peldas šampānietī un nezina, kas ir bidē). Jā, un arī Latvijā ir gan inteliģenti patīkami krievu uzņēmēji un speciālisti, gan `īsto` Latvijas krievu pēcteči u.c. Bet te runa par valstīm.Tā kā identiska atbilde nemaz nav iespējama. Kā Krilova fabulā `Slon i Mosjka`...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits