Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Peskovs: Putinam ar Trampu nav nekādu īpašu attiecību

Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam neesot bijis iespēju izveidot īpašas attiecības ar ASV prezidentu Donaldu Trampu, un starp abām valstīm valda "briesmīgs dialoga deficīts", ceturtdien paziņoja Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.

"Vai [Putinam] ir kādas īpašas attiecības ar Trampu? Nedomāju, pagaidām nav bijis iespēju. (..) Putins un Tramps - viņi pagaidām nav varējuši izjust viens otru," sacīja Peskovs telekanāla Pervij kanal vakara sarunu šovā Lielā spēle (Boļšaja igra).

Atbildot uz jautājumu, vai Krievijas un ASV prezidentu attiecībās ir "ķīmija", Putina preses sekretārs teica, ka nezinot, cik lielā mērā var būt "ķīmija" starp valstu vadītājiem.

"To ir grūti izmērīt. (..) Nekāda "ķīmija" neliks [Krievijas] prezidentam atkāpties no savām nacionālajām valsts interesēm," sacīja Peskovs.

"Teiksim tā, pārrunu būtība, dažu jautājumu nostādne tajos retajos Krievijas un ASV līderu kontaktu brīžos ne vienmēr atrod atspoguļojumu reālajā rīcībā. Tas, protams, rada vilšanos," norādīja Krievijas prezidenta preses sekretārs.

Peskovs uzsvēra, ka "briesmīgs dialoga deficīts starp Krieviju un ASV ir jūtams arī tagad".

Jau ziņots, ka Trampam un Putinam ir bijis viens samits, kas notika šogad jūlijā Helsinkos. Abi prezidenti iepriekš divatā tikušies pērn G20 samita  kuluāros Vācijā un Āzijas un Klusā okeāna valstu ekonomiskās sadarbības (APEC) samita  laikā Vjetnamā.

Top komentāri

TrollisJT
T
Tramps un Putins varbūt arī "neizjūt viens otru" , bet Trampa rīcības dēļ augošās naftas cenas , to Putins izjūt pavisam labi... .
Īpašas nav.
Ī
Ir tikai intīmas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits