Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Arkādijs Rotenbergs un Krievijas prezidents Vladimirs Putins vēro tilta, kas savieno Krieviju ar okupēto Krimu, būvniecību

Putina sabiedrotais par 1,2 miljardiem dolāru būvēs muzejus Krimā, Kaļiņingradā un Vladivostokā

Cieša Krievijas prezidenta Vladimira Putina atbalstītāja Arkādija Rotenberga uzņēmums, kā ziņo The Moscow Times, ieguvis 1,2 miljardus ASV dolāru lielu valsts pasūtījumu, lai uzbūvētu muzejus Kaļiņiņgradā un Vladivostokā, kā arī Krievijas okupētajā Krimā.

Rotenberga uzņēmums Stroygazmontazh būvēja arī 3,6 miljardus ASV dolāru vērto tiltu, kas savieno Krimas pussalu ar Krieviju. Par iesaisti šajā un citos tamlīdzīgos projektos gan uzņēmumam, gan pašam Rotenbergam ASV un Eiropas Savienība ir noteikušas sankcijas. 

Pasūtījuma veica nule dibinātais Krievijas kultūras fonds.

Krimas mediji vēstījuši, ka 2023. gadā Sevastopolē atvērsies milzīgs kultūras centrs ar muzejiem, teātri un koncertzālēm. Kopumā ēku komplekss aizņems platību, kura pielīdzināma 13 futbola laukumiem. 

The Moscow Times, atsaucoties uz vārdā neminētu avotu no valdības aprindām, raksta, ka muzeju kompleksu būvniecība visās trijās pilsētās netikšot finansēta no federālajiem līdzekļiem.

Top komentāri

Trulajam
T
Ass A Un kas tad ir saimnieks pastalai? ZINĀŠANAI TRULAJAM: Pastalas atīstītajās vietās bija augstas klases apavi, bet vergu krievijā knapi no mizām vīzes pina rusu vergu miljoni! Tik eleganti apavi, kā smalkas ādas pastalas, kas ASV indiāniem līdzigi bija mokasīni, krievijas primātiem pat sapņos nerādījās.Un šodien arī kremļi sēž šos vergus dresējošie košerknābji, kas tos kā lielgabalgaļu un kā trulus kalpus izmantoja un izmanto
Neslāvs
N
Tie purni bildē...
rotenbergs
r
Rotenbergs tas pats kas Karginbergs, Laventbergs utmldz. Beigās sanāk, ka lielākā daļa nežēlības pastrādājušo čekistu, baņķieru, naudas sagrābēju Krievijāir ne viskrievi, bet šīs te tautības pārstāvji vekselbergi, cukermani utt. Un ne jau Ivanovs vai SIdorovsmums te naidu kurina, bet ždanok un linderman.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits