Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Saindētais Kremļa opozīcijas aktīvists Verzilovs nācis pie samaņas

Pret Kremli noskaņoto aktīvistu Pussy Riot biedrs Pjotrs Verzilovs nācis pie samaņas. Par to aktīvists pats paziņojis savā Twitter kontā.

Verzilovs sveicis savus sekotājus ar vārdiem "Visiem milzīgs sveiciens, kaķēni!" un pateicies par laba vēlējumiem. Viņš tvītā raksta, ka pie samaņas ir trešo dienu, bet 12 dienas pirms tam pagājušas kā melnā caurumā.

"Pavadu dienas draudzīgā kompānijā ar brīnišķīgām indēm, bet nedz ar poloniju-210 (ar kuru savulaik tika noindēts Kremļa kritiķis Aleksandrs Ļitviņenko - red.), nedz ar Novičok (indi, kas tika izmantota uzbrukumā bijušajam Krievijas dubultaģentam Sergejam Skripaļam - red.), bet ar kaut ko jaunu un pārsteidzošu!" ar devu humora pie saviem atbalstītājiem tvītā vērsās Verzilovs.

Jāatgādina, ka viņu hospitalizēja 11. septembrī. Verzilovs sākotnēji bija zaudējis gan redzi, gan dzirdi, gan spēju kustēties. Vēlāk viņu pārveda uz klīniku Berlīnē, kur viņš pamazām atlabis. Vācu ārsti kā ticamāko scenāriju norāda to, ka Verzilovs saindēts, tomēr ir visai skeptiski, ka izdosies noskaidrot konkrētu vielu.

Vēl viena Pussy Riot aktīviste Nadežda Tolokoņņikova, kura par savām aktivitātēm savulaik Krievijā notiesāta un pabijusi cietumā, Vācijas medijam Deutsche Welle atklājusi, ka Verzilovu un viņa ģimenes locekļus apsargā Vācijas policija pēc tam, kad viņi izteica bažas par izsekošanu.

Verzilovs ir vietnes Mediazona veidotājs. Vietne pēta cilvēktiesību pārkāpumus Krievijas ieslodzījuma vietu sistēmā. 

Top komentāri

snauciens
s
Alkans atkal pardozejis.
:)
:
Tikai pastaldauņi var parasto alkānu un deģenerātu saukt par "opozicionāru"! Laikam tā paši ceļ savu novērtēšanu, bet ne jau normālo cilvēku acīs!
Krutka
K
Atkal būs aizlaiduši daļu izsniegtā Novičoka pa kreisi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits