Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Irānas spēki Sīrijā apšauda ar raķetēm Izraēlas pozīcijas Golanas augstienēs

Irānas bruņotie spēki Sīrijā ceturtdienas rītā izšāva apmēram 20 raķetes uz Izraēlas pozīcijām Golanas augstienēs, paziņoja Izraēlas armija.

Izšautās raķetes, no kurām dažas pārtvēra Izraēlas pretraķešu sistēma Kupols, ir nodarījušas tikai minimālus postījumus un neviens izraēlietis nav cietis, žurnālistiem paziņoja Izraēlas armijas preses sekretārs pulkvežleitnants Jonatans Konrikuss.

Viņš piebilda, ka Izraēlas armija reaģējusi uz šo uzbrukumu, bet nepaskaidroja, kāda bijusi šī reakcija.

Raķetes neilgi pēc pusnakts izšāva Irānas spēku brigāde Al Qods uz vairākām Izraēlas armijas bāzēm frontes līnijā Golanas augstieņu daļā, kuru ir okupējusi Izraēla.

"Izraēlas armija uztver ļoti nopietni šo Irānas uzbrukumu Izraēlai," sacīja armijas preses sekretārs, piebilstot, ka "šis notikums nav beidzies".

Sīrijas valsts ziņu aģentūra SANA ceturtdienas rītā ziņoja, ka Sīrijas pretgaisa aizsardzība pārtvērusi Izraēlas raķetes, kas tikušas izšautas pāri Damaskas dienvidrietumu daļai.

Incidents notika laikā, kad ir saasinājies saspīlējums starp Izraēlu un Irānu pēc vairākām Izraēlas armijas operācijām pret Irānas interesēm Sīrijā.

Irāna ieveda savus bruņotos spēkus Sīrijā pēc pilsoņkara izcelšanās šajā valstī 2011.gadā, lai atbalstītu Sīrijas prezidenta Bašara el Asada spēkus.

Top komentāri

:)
:
Zīdi atkal melo! Jo tie bija viņi, kas uzsāka apšaudīt (ar zemē bazētām raķetēm un lielgabaliem) SAA spēkus (ne irāņus) pie Al-Baas pilsētas Sīrījas dienvidos (tuvu robežai)! Bet Sīrijas oficiālās personas arī jau pateica, ka tie bija SAA spēki, kas deva atbildes triecienu pa Holāniem! Un tikai pēc tam, žīdi vēlreiz un no Libānas gaisa telpas deva raķešu triecienu Damaskas virzienā! Tā lūk! Agresors ir Izraēla, kā jau arī visas iepriekšējās reizes! Vēl viena "sakritība": Izraēlas raķešu trieciena aizsegā, Nusra un SSA gāja atkal uzbrukumā Sīrījas armijas spēkiem!
Pipars
P
Jā kungi nekas nemainās... kā ebreji savulaik tūkstošiem gadu atpakaļ bija Ēģiptes faraona vergi, tā viņi joprojām arī šodien vergo bet nu jau faraona pēctečiem... Paskatamies uz vēsturi... ebreji paši sev organizē genocīdu kā zināms (Hitlers bija ebrejs)... un tagad paši organizē sev karu ar Irānu... Trampa meitas Ivankas vīrs kuram ir liela ietekme uz sievas tēvu Kušners arī ir ebrejs... Nesaprotu līdz kādam absurdam ir jānonāk lai ebreji paši sev organizētu karu un savas valsts likvidāciju... ? Es saprotu ka ebreju saimnieks caur savu ruporu Kisindžeru ir paziņojis par Izraēlas likvidāciju uz 2022 gadu, bet... tik un tā... vērot to visu dzīvē... es neesmu ebrejs, bet arī man vērojot visu šito kaut kā paliek skumji...
"Dienas"
&
prožīdiskajiem meļiem nevar ticēt:))))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vizītei Venēcijā no ceturtdienas jāpērk biļete

Ceturtdien, 25. aprīlī, kas Itālijā ir brīvdiena, tūristiem, kuri ieradīsies Venēcijā, nepaliekot viesnīcā, pirmo reizi būs jāiegādājas piecu eiro vērta biļete, lai viesotos šajā pilsētā, ka...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits