Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Uzlidojumā bēgļu nometnei pie Turcijas robežas desmitiem nogalināto

Gaisa triecienā bēgļu nometnei Sīrijas ziemeļos netālu no robežas ar Turciju nogalināti vairāki desmiti cilvēku, Sīrijas prezidenta Bašāra el Asada opozīcijas aktīvistu paziņojumus citē raidorganizācija BBC.BBC vēsta, ka nometnē netālu no Sarmādas nogalināti aptuveni 30 cilvēki, bet vēl desmitiem ievainoti.Dažos no aculiecinieku ziņojumiem minēts, ka uzlidojumu veikušas Krievijas vai Sīrijas lidmašīnas, taču oficiāla, ticama apstiprinājuma šai informācijai pagaidām nav.Sociālajos medijos parādījušies pirmie attēli un video, kuros redzamas iznīcinātas teltis.
Uzbrukums noticis dienu pēc tam, kad apstiprināta vienošanās par uguns pārtraukšanu Alepo apkaimē, kur pēdējo divu nedēļu laikā kaujās dzīvību zaudējuši aptuveni 300 cilvēku.

Kaut daļējs pamiers starp Bašāra el Asada spēkiem un opozīcijas kaujinieku grupējumiem, izņemot teroristu organizāciju Islāma valsts, "uz papīra" ir spēkā kopš februāra, tas regulāri tiek pārkāpts, un Sīrijas teritorijā ik dienu notiek sadursmes, kurās iet bojā cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievi mēģinājuši uzbrukt Harkivas apgabalā

Krievi piektdien mēģinājuši veikt sauszemes uzbrukumu pāri robežai Harkivas apgabalā, un kaujas tur turpinās, pavēstīja Ukrainas Aizsardzības ministrija.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits