Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Apdrošinātājs aicina jauniešus pieteikties vasaras praksei

Latvijā lielākā apdrošināšanas sabiedrība BALTA (RSA Grupa) jau vairākus gadus piedāvā jauniešiem prakses vietas dažādās uzņēmuma struktūrvienībās, kas veiksmīgākajiem jauniešiem arī dod iespēju kļūt par pilntiesīgiem uzņēmuma darbiniekiem, portālu Diena.lv informēja apdrošinātājs.

Pērn pēc prakses beigām uzņēmumā tika pieņemti trīs jauni darbinieki. Šogad BALTA prakses iespējas sniegusi jau 17 jauniešiem, no kuriem viens saņēma piedāvājumu uzsākt sadarbību jau pastāvīga darbinieka statusā personāla departamentā.

Līdz šim BALTA praktikanti visbiežāk ir darbojušies pārdošanas, mārketinga, komunikācijas, personāla un finanšu departamentos. Parasti prakses ilgums ir viens mēnesis, bet mēdz būt pat trīs mēneši - īpaši tas attiecināms uz mārketinga departamentu, kur praktikantiem laika gaitā tiek uzticēti aizvien atbildīgāki uzdevumi un projekti, tāpēc atbilstošai pienākumu izpildei vēlams ilgāks iemaņu apgūšanas laiks.

Pērn BALTA sadarbojās ar 41 praktikantu, no kuriem patstāvīgā darbā palika trīs jaunieši. Lai gan līdz šim aktuālākās vasaras prakses vietas ir mārketinga un pārdošanas struktūrvienībās, visa gada garumā ir aicināti pieteikties arī tie jaunieši, kuri vēlas savu karjeru veidot personālvadības, komunikācijas, risku parakstīšanas, informācijas tehnoloģiju, finanšu, jurisprudences un citās jomās. Lai pieteiktos praksei, nepieciešams nosūtīt CV un pieteikuma vēstuli uz e-pastu [email protected]. Savukārt sīkāka informācija atrodama www.balta.lv.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi