Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aplikācijas zooloģijā - par dzīvnieciņu ārpusi un iekšpusi

Lai gan pavasaris vēl nenāk, drīz jau tam tomēr vajadzētu būt klāt. Būs pavasaris - vairāk laika pavadīsim ārā. Līdzīgi kā iepriekšējos rakstos minētās, arī trīs aplikācijas zooloģijā, kuras apskatīsim šoreiz, noderēs gan mācībās, gan brīvajā laikā, arī ejot uz zooloģisko dārzu vai kādu citu parku, kur apgrozās sevišķi daudz dzīvu radību. Varētu būt visai interesanti skatīties uz alni dabā un paralēli telefona ekrānā aplūkot aļņa iekšējo orgānu izvietojumu.

Zoology - Animal Trivia Game

Lieliska aplikācija, lai, izmantojot viktorīnas, uzzinātu daudz jauna par dzīvnieku sugām - sākot ar izskatu un beidzot ar to, cik ilgi dažādi zvēri guļ. Lieliska gados jaunākiem, bet pietiekami aizraujoša un noderīga arī jau pamatskolas pēdējo klašu skolēniem. Ja nemaldos, zooloģiju māca 8. klasē. Šo spēli varētu arī droši izmantot mācību stundās, ja kādreiz mūsu skolās uz galdiem redzēsim planšetdatorus. Bet līdz tam varam iztikt ar saviem aifoniem un androīdiem, jo tādi jau tagad ir gandrīz katram.

Zoology - Oxford Dictionary 2.0.0

Rakstot rakstu, atklāju, ka šī aplikācija nav pieejama Latvijas tirgum, bet, tā kā ir pietiekami daudz tādu, kas lieto Amerikas veikala iestatījumus, ir vērts pastāstīt. Aplikācija noderēs mācībās. Šī ir zooloģijas terminu vārdnīca. Noderīga, lai ātri apskatītos, kas tad TAS īsti bija, un, ja jau šmaucamies - kas zina, varbūt tā noder arī kontroldarbā? Es gan silti iesaku sagatavoties pirms kontroldarba, lai telefonu var atstāt kabatā. Aplikācija ietver vairāk nekā 5000 ierakstu, turklāt, lai to izmantotu, nav nepieciešams interneta savienojums.

Science apps - learn zoology

Šīs aplikācijas izstrādātāji ir pacentušies un tā ir pieejama uz visām platformām, pat uz mistiskiem, nepopulāriem planšetdatoriem. Par šo aplikāciju jau ieminējos raksta sākumā - ar tās palīdzību vari detalizētāk iepazīt dzīvnieciņu iekšpusi, tiesa gan - shematiski. Dažiem varbūt tas liekas pretīgi, bet man patīk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi