Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Fiziķu uzpariktes un fizikas grāmata aplikācijās

Pavasaris beidzot ir klāt! Saule spīd, putni čivina utt. Diemžēl tas nozīmē arī nenormāli daudz kontroldarbu. Man jau paliek nelabi no domas vien par visiem nododamajiem projektiem un kontroldarbiem, kas tuvojas. Bet tas viss liecina arī par kaut ko pozitīvu, proti, tuvojas vasara un līdz ar to - brīvlaiks.

Bet nu - no patīkamā pie lietderīgā. Šoreiz pastāstīšu par trīs aplikācijām, kas lieti noderēs fizikas apguvē. Iespējams, palīdzēs arī, gatavojoties dažam labam pārbaudes darbam.

Solar System

Šeit es atļāvos nedaudz nošmaukties. Diezgan pasen Skolas Dienā stāstīju par astronomijas aplikācijām. Tā nu ir sanācis, ka mūsu skolās fizikas stundās arī nedaudz māca astronomiju, tāpēc atļāvos šīsreizes sarakstiņā iekļaut vienu aplikāciju no astronomijas pasaules. Nē, tā nav no tām, par kurām jau iepriekš esmu stāstījis. Šī aplikācija ļaus uzzināt, kas vispār ir kosmoss, gan arī iepazīt Saules sistēmas planētas. Lieliska aplikācija, lai papildinātu teorētiskās zināšanas ar vizuālajām.

LHsee

Vai esi kādreiz vēlējies uzzināt, kā izskatās visas tās uzpariktes, kuras fiziķi izmanto, lai kaut ko pētītu un atklātu ko jaunu? Tagad tās iespējams apskatīt, izmantojot šo aplikāciju. Ar tās palīdzību varēsi aplūkot dažādu iekārtu 3D modeļus un sīki izpētīt to darbības principus.

Learn physics

Iepriekšējā reizē jau stāstīju par Science Apps sēriju. Šajā sērijā ietilpst arī šī Learn physics aplikācija. Tajā atrodami fizikas zināšanu stūrakmeņi un daudz kā cita, kas tev būtu jāzina par šo jomu. Gan vienkārši, gan sarežģīti. Tāda kā universāla fizikas grāmata. Man tā ir mazliet par traku, bet kādam - varbūt tieši laikā. Aplikācija piedāvā arī dažādus testus par katru nodaļu - lai tu varētu pārbaudīt savas zināšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi