Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jaunieši iestudē Minhauzena precības, lai vāktu ziedojumus audžubērniem

Ienākumi no pārdotajām biļetēm tiks novirzīti labdarībai, lai bērni no audžuģimenēm varētu rehabilitēties ar drāmas un mūzikas terapijas palīdzību un piedalīties nometnēs.
Lai palīdzētu audžuģimeņu bērniem, jauniešu radošā apvienība Opā, opā iestudējusi populāro Mārtiņa Zīverta lugu Minhauzena precības. Izrādes tiks rīkotas 4. maijā - Tukumā, 5. maijā - Dobelē, 13. Maijā -  Balvos, 19. maijā - Duntes muižā, savukārt 3. jūnijā – Rīgā, kinoteātra Splendid palace telpās.

Izrāde iestudēta kā krāšņs pasākums baroka laika atmosfērā, jautrā gaisotnē ar jokiem, mūziku un daudziem pārsteigumiem.

Minhauzena lomā ir iejuties Jānis Jaunozols, Jakobīni tēlos Džeina Feldberga vai gados jaunā Lilita Ozoliņa, kas ir Dailes teātra aktrises vārda māsa. Pārējās lomās iejutušies Dana Bajāre, Beatrise Zenta Zusina, Linda Regzdiņa, Rūdolfs Ruža, Pēteris Martukāns, Santa Arāja un citi jaunieši.

Daudzi no jaunajiem aktieriem paši auguši audžuģimenēs vai bērnunamā, taču radošās apvienības Opā, opā paspārnē spējuši atraisīt savas radošās spējas. Vairāki no viņiem studē aktiermākslu, režiju un vizuālo mākslu ne tikai Latvijā, bet arī Londonā. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi