Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

3x3 basketbolists Miezis par šādu uzvaras metienu sapņojis visu karjeru

Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs Nauris Miezis par uzvaras metienu pret pasaules ranga līderi Serbiju bija sapņojis visu strītbolista karjeru, sarunā ar aģentūru LETA atzina sportists.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Miezis kopā ar Agni Čavaru, Edgaru Krūmiņu un Kārlis Lasmani svētdien Amsterdamā izcīnīja sudraba medaļas Pasaules kausā, finālmačā ar 14:18 piekāpjoties amerikāņiem.

"Katra mācība un solis ir ieguvums. Noteikti, ka esam priecīgi par izcīnīto medaļu un lielo notikumu. Nav, ko bēdāties par zaudējumu finālā," teica Miezis. "Amerikāņi spēja noturēt augstu latiņu visa turnīra garumā. Varbūt mums bija neliels pieredzes trūkums. Lēkājam šurpu turpu un nevarējām atrast savu spēli. Tikai turnīra beigās to atradām, bet nespējām sasniegt to latiņu, kas tobrīd bija amerikāņiem."

Latvijas komanda šajā turnīrā piekāpās tikai amerikāņiem finālā un poļiem apakšgrupā.

"Polijas komanda ir vienmēr par zobam, vienkārši nespējām nosegt vienu spēlētāju, kurš mums iemeta lielāko daļu no viņu punktiem [Maiklam Hiksam bija 11 no 15 Polijas punktiem]. Skatīsimies un strādāsim, lai nākamreiz tas neatkārtotos, ka viens pretinieku spēlētājs izdara visu," skaidroja Miezis.

Pusfinālā Latvijai pretī stājās pasaules vadošā komanda Serbija, kas atspēlējās no septiņu punktu deficīta un beigās pietuvojās, tomēr Mieža tālmetiens atnesa latviešiem uzvaru ar 22:19.

"Ar serbiem spēlējam ne tikai Pasaules tūres posmos, bet arī Challenger turnīros. Mums viņi bija ļoti labi zināmi," atzīmēja Miezis, kurš pēc uzvaru nesošā metiena izskatījās nedaudz apjucis. "Par tādu metienu sapņoju jau kopš tā laika, kad 3x3 basketbolā sākām spēlēt pret serbiem. Pašam bija neliels šoks, bet esmu ļoti priecīgs par to."

Pērn Latvijas komanda šādā pašā sastāvā grupas turnīrā uzvarēja visās četrās spēlēs, bet ceturtdaļfinālā ar 15:21 zaudēja Polijas izlasei un noslēguma tabulā ieņēma piekto vietu.

Pirmo trīs vietu ieguvēji garantēja tiesības nākamgad piedalīties olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi