Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Jēkabpils basketbolistu pretinieki no Igaunijas nespēs ierasties uz BBL spēli

Pretinieku komandas neierašanās dēļ nenotiks trešdien Jēkabpilī paredzētā Triobet Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēle.

Aizvadītajā duelī plkst.18.30 _Jēkabpils_ komandai bija plānots uzņemt Igaunijas vienību Rakveres Tarvas/Palmse Metall, bet pretinieki paziņojuši, ka slimību, traumu un spēlētāju aizbraukšanas dēļ nevarēs ierasties uz maču.

Līdz ar to Jēkabpils komanda saņēmusi tehnisko uzvaru ar rezultātu 20:0.

Šī spēle gan neko nemaina kopvērtējumā - jau iepriekš bija zināms, ka Jēkabpils ierindosies B grupas trešajā vietā, bet Tarvas/Palmse Metall paliek sestajā pozīcijā.

Trešdien ir pēdējā regulārās sezonas spēļu diena. Plkst.18 Lietuvā par pirmo vietu B apakšgrupā sacentīsies vietējais Pasvāles Pieno žvaigždes klubs un Latvijas čempione Valmiera/ORDO, plkst.19 Jūrmala/Fēnikss savā laukumā tiksies ar vienu no A grupas spēcīgākajām komandām Ķēdaiņu Ņevežis no Lietuvas un Ogre/Kumho Tyre savu skatītāju priekšā spēkosies ar Igaunijas komandu TTU, turklāt šajā spēlē izšķirsies, kura vienība B grupā ieņems ceturto vietu, bet plkst.19.30 Barons kvartāls uzņems Kazahstānas klubu Atirau Barsi.

Katras grupas četras labākās vienības automātiski kvalificēsies astotdaļfinālam, kurā tās spēkosies ar izliktajām komandām, kas startē Eirokausos. Tiesa, BBL turnīrā iesaistīsies vien tās izliktās dalībnieces, kurām neizdosies kvalificēties Eirokausu izslēgšanas sacensībām. Tādā gadījumā astotdaļfinālā atbrīvosies vietas un tam kvalificēsies labākās no izslēgšanas turnīrā neiekļuvušajām BBL komandām.

Izslēgšanas turnīrā, tāpat kā iepriekšējās sezonās, katras kārtas uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā - arī finālā un cīņā par bronzas godalgām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi