Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Nets bez Kuruca iemet 20 tālmetienus, bet piekāpjas Warriors

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bruklinas Nets cieta zaudējumu iepriekšējās sezonas čempionei Goldensteitas Warriors.

Nets savā laukumā piekāpās ar rezultātu 114:120 (29:32, 20:31, 28:30, 37:27), ciešot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

Nets šajā mačā iemeta 20 no 42 tālmetieniem, kamēr Warriors grozā raidīja 11 no 33 trejačiem.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 25 punktiem bija D'Endželo Rasels, bet 23 punktus guva Keriss Leverts. Tikmēr Warriors rindās 35 punktus iemeta Stefans Karijs, bet 34 punkti bija Kevina Duranta rēķinā.

Karijs šajā mačā iemeta septiņus tālmetienus. Viņš šosezon visās septiņās spēlēs katrā realizējis vismaz piecus trejačus, tādējādi labodams 1995./1996.gada sezonā Džordža Makklauda iespēto.

Nets no pirmās ceturtdaļas beigām līdz pat mača finālsvilpei atradās iedzinējos, pēdējās minūtēs pietuvodamies līdz divu punktu deficītam.

"Viņi ceturtajā ceturtdaļā centās padarīt spēli interesantāku," pauda Karijs.

"Tālmetieni palīdzēja viņiem atgriezties spēlē, līdz ar to mums vajadzēja sapurināties," atzīmēja Durants.

Pašlaik 20 gadus vecais Kurucs negaidīti veiksmīgi debitējis NBA, jo viņš pirmajās trijās spēlēs vidēji iemetis 8,7 punktus un izcīnījis 4,0 atlēkušās bumbas. Caurmērā laukumā Latvijas basketbolists pavadījis 14 minūtes, tomēr tas lielā mērā saistīts ar vairāku Nets spēlētāju traumām. Potītes savainojuma dēļ viņš izlaidis trīs spēles.

Citā mačā ar 23 punktiem, 16 atlēkušajām bumbām, trīs bloķētiem metieniem un divām pārtvertām bumbām izcēlās Rūdijs Gobērs, kurš kaldināja Jūtas Jazz izbraukuma uzvaru 113:104 (26:19, 24:27, 32:31, 31:27) pār Dalasas Mavericks.

Savukārt Rasels Vesbruks iemeta 23 punktus, izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, veica septiņas rezultatīvas piespēles un pārtvēra četras bumbas, palīdzēdams Oklahomasitijas Thunder mājās ar rezultātu 117:110 (30:20, 32:28, 34:28, 21:34) pieveikt Fīniksas Suns.

Vēl svētdien Losandželosas Clippers savā laukumā ar rezultātu 136:104 (28:20, 41:34, 28:23, 39:27) pārspēja Vašingtonas Wizards.

Austrumu konferences līderpozīcijā ar sešām uzvarām tikpat spēlēs ir Toronto Raptors un Milvoki Bucks. Tikmēr Bruklinas Nets izcīnījusi divas uzvaras sešās spēlēs, kas tai dod desmito vietu, bet 13.pozīcijā ir Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks, kas guvusi vienu panākumu sešās cīņās.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar sešām uzvarām septiņās cīņās ir Goldensteitas Warriors, kamēr tai ar četriem panākumiem piecās spēlēs seko Denveras Nuggets un Ņūorleānas Pelicans. Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs piecās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras, kas tai dod septīto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi