Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

TTT Rīga nonāk panākuma attālumā no Latvijas dāmu basketbola zelta godalgām

TTT Rīga vienība trešdien izcīnīja uzvaru trešajā Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) finālsērijas mačā pret Cēsīm, tādējādi sērijā izvirzoties vadībā un nonākot vienas uzvaras attālumā no čempionu titula.

TTT Rīga komanda savā laukumā bija pārāka ar 57:46 (10:10, 16:8, 16:13, 15:15), sērijā līdz trim panākumiem rezultātam kļūstot 2-1 rīdzinieču labā.

Lielākoties visu pirmo ceturtdaļu vadībā bija viesu komanda, taču ceturkšņa izskaņā TTT Rīga basketbolistes spēja panākt izlīdzinājumu. Arī otrajā spēles nogrieznī komandas aizvadīja sīvu cīņu, līdz ceturtdaļas beigās rīdzinieces veica astoņu punktu atrāvienu (24:16). Nākamā ceturkšņa vidū rīdziniecēm bija jau 16 punktu pārsvars (39:23), taču pēc tam pēc vairākiem veiksmīgiem uzbrukumiem viesu komanda astoņus punktus atguva.

Pēdējā ceturtdaļā Cēsu basketbolistes pietuvojās rīdziniecēm, atpaliekot tikai par pieciem punktiem (44:49). Tiesa, uzreiz pēc tam TTT Rīga spēlētājas atkal veica vairāku punktu izrāvienu, maču nobeidzot ar 11 punktu pārsvaru (57:46).

Cēsu komandas rindās 18 punktus iemeta un septiņas bumbas zem groziem izcīnīja Kristīne Silarāja, tikmēr astoņus punktus pievienoja Sabīne Niedola, bet ar septiņiem punktiem izcēlās Līga Šurkusa. Savukārt TTT Rīga sastāvā 15 punktus iemeta Rūta Veidere, bet pa 13 punktiem pievienoja amerikāniete Anna de Fordža un Anda Eibele.

Kā ziņots, TTT Rīga pirms nedēļas ar uzvaru sāka LSBL finālsēriju, pirmajā mačā savā laukumā ar 60:56 uzvarot Cēsu komandu. Taču turpinājumā uzvaru otrajā finālsērijas mačā sestdien izcīnīja Cēsis, tādējādi panākot izlīdzinājumu sērijā.

Duelis ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet sērijas nākamais mačs trešdien norisināsies atkal Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi