Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Warriors grūtā cīņā uzvar "Grizzlies" un turpina soļot pretim 73 uzvarām

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas Warriors sestdien ļoti grūtā cīņā pārspēja Memfisas Grizzlies komandu un turpina soļot pretim neticamajām 73 uzvarām regulārajā sezonā.

Aizvadītajā mačā Warriors izcīnīja panākumu izbraukumā ar rezultātu 100:99 (31:28, 22:22, 17:28, 30:21) un tika pie 71.panākuma šosezon aizvadītajās 80 spēlēs. Līdz sezonas beigām Goldensteitas vienībai atlikušas vēl divas spēles un tā turpina cerēt uz Čikāgas Bulls rekorda pārspēšanu, kas 1995./96.gada sezonā ar Maiklu Džordanu sastāvā guva 72 uzvaras.

Sestdienas spēlē vēl ceturtās ceturtdaļas vidū viesiem bija desmit punktu deficīts, tomēr viņiem izdevās atspēlēties. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 23 punktiem un 11 bumbām zem groziem bija Dreimonds Grīns.

Turpinājumā "Warriors" svētdien viesos sacentīsies ar līgas vicelīderi Sanantonio "Spurs", kurai zaudēja 19.martā, bet pēdējā spēlē tā trešdien uzņems "Grizzlies".

Zīmīgi, ka "Warriors" komanda izbraukumā "Spurs" vienībai zaudējusi jau 33 mačos pēc kārtas - allaž kopš 1997.gada 14.februāra. Tikmēr "Spurs" komanda pirmoreiz šosezon zaudējusi divās spēlēs pēc kārtas - ceturtdien tā viesos piekāpās "Warriors", bet piektdien, spēlējot gandrīz tikai ar rezervistiem, ar 98:102 atzina arī Denveras "Nuggets" pārākumu. Gan "Warriors", gan "Spurs" šosezon savā laukumā joprojām cīnās bez zaudējumiem.

Kā zināms, ceturtdien "Warriors" ar 112:101 pieveica "Spurs" un kļuva tikai par otro komandu NBA vēsturē, kas regulārajā sezonā spējusi gūt 70 panākumus.

Sestdienas spēlē "Warriors" atkārtoja NBA rekordu ar 33 izbraukumā gūtām uzvarām. Iepriekš šādu sasniegumu rekorda sezonā bija spējusi gūt arī "Bulls" vienība.

Visas līgas un Rietumu konferences kopvērtējumā "Wariors" ir līdere ar 71 uzvaru 80 mačos, bet ar 65 panākumiem seko "Spurs".

Austrumu konferencē ar 56 uzvarām 80 mačos pirmā ir Klīvlendas "Cavaliers", savukārt Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" ar 32 panākumiem ierindojas 13.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi