Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Brāļu Bolu un skandalozā tēva ierašanās Lietuvā rada pamatīgu ažiotāžu

Lietuvas basketbola kluba Prienu-Birštonas Vytautas jaunpienācēji Liandželo un Lamelo Boli ar savu tēvu Lavāru trešdienas vakarā ieradās Viļņa, kur viņus sagaidīja ar milzu ažiotāžu.

Bolu ģimenes pārstāvji trešdien Viļņas lidostā ielidoja ar reisu no Varšavas, kas gan kavējās aptuveni stundu. Tur viņus sagaidīja prāvs Lietuvas žurnālistu pulks, turklāt lidostā, kā novēroja 24sek.lt, amerikāņu atbraukšanas dēļ bija izcēlies pamatīgs haoss.

Boli lidostā tika sagaidīti mūzikas pavadījumā, Lavārs Bols esot izskatījies pārsteigts par šādu sagaidīšanu, kamēr abas viņa atvases sarunās ar mediju pārstāvjiem neielaidās.

"Kāpēc mēs izvēlējāmies Lietuvu? Tā izvēlējās mūs," būdams apmierināts ar saņemto uzmanību, sacīja Lavārs Bols. "Ceru, ka mani dēli šeit izbaudīs basketbolu."

Neilgi pēc ierašanās Boli tika nogādāti Prienos, kur viņi mitināsies vietējā SPA centrā.

Vytautas decembrī panāca vienošanos ar 19 gadus veco Liandželo un 16 gadus veco Lamelo Boliem. Viņu debija jaunajā komandā paredzēta 9.janvārī Baltijas Basketbola līgā (BBL) pret Minskas Cmoki vienību. Savukārt Lietuvas Basketbola līgā (LKL) Boliem pirmais mačs varētu būt 13.janvārī pret Žaņa Peinera pārstāvēto Panevēžas Lietkabelis.

Komandas galvenais treneris Virgīnijs Šeškus iepriekš bija uzsvēris, ka Boliem būs liels spēles laiks, līdz ar to abiem brāļiem sanāks uzspēlēt arī plecu pie pleca, kāds bija viņu tēva Lavāra mērķis.

BBL turnīrā Vytautas spēlē vienā apakšgrupā ar Latvijas klubiem Jūrmalu un Betsafe/Liepāju. Pie Liepājas komandas Vytautas viesosies 24.janvārī, līdz ar to slavenos brāļus, iespējams, varēs redzēt arī Latvijā.

Liandželo Bols sezonu iesāka Kalifornijas Universitātes vienībā, bet novembrī kopā ar vēl diviem komandas biedriem par saulesbriļļu zādzību tika aizturēti Ķīnā. Basketbolisti tika atbrīvoti pēc ASV prezidenta Donalda Trampa iejaukšanās, bet pēc tam Liandželo Bols pameta Kalifornijas Universitātes komandu.

Savukārt Lamelo Bols oktobra sākumā pameta savu vidusskolas komandu un viņu mājās trenēja tēvs, kurš basketbolu spēlēja koledžas gados, bet profesionālajā līmenī bija Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) spēlētājs.

Top komentāri

Leitis
L
Nu gan atraduši, ko ar mūziku sagaidīt - zagļus! Pie tam stulbi un lecīgi visi trīs melnie. Kauns- tik labā basketbola republikā vajag šitos mēslus...
Nu
N
Latvijā ir tumšs,saulesbriles nebūs ko zagt,ja nu vienigi kādai daiļavai ,,puķīti".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi